Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dwa pytania:
1.Czy wyciskanie sztangi w staniu moge zamienic na wyciskanie sztangi na siedząco? Chodzi o to, że silownie mam w piwnicy w której sufit jest dość nisko i blokuje wykonanie na stojąco.
2.Czy w diecie na mase,w której mam załóżmy zjeść dziennie 3300-3500kcl, ok. 1000kcl może pochodzic z jakiegoś niezdrowego jedzenia czy spowolni to przyrost masy (endomorfikiem jestem)?
Szacuny
0
Napisanych postów
756
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
7259
Postracales ostatnie zmysly kolego? Zastanow sie jeszcze raz co napisales i wtedy sie wypowiedz, polecam.
Na jakiego ciula zadajesz pytanie skoro sam sobie na nie odpowiadasz - co wiecej, ignorujesz pomoc innych
Nikt Ciebie tutaj nie trzyma, uwierz. Nie bedziemy za Toba plakac :)
Zmieniony przez - oskar1994 w dniu 2012-07-01 00:27:12
Szacuny
4
Napisanych postów
445
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2640
brzoza spoko jest lawka tylko ze troche drogo,ja mialemn identyczna z identycznymi funkcjami(tylko firma inna) za 350zl bez przesylki(bo pojechalem autem) 90kg obciazenia.Jak na taki sprzet to troche taniej by moglobyc
"Killers is strong,
your villages is gone,
gorillas was born"
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
741
Przepraszam missclick
Traktorze czy robiąc Twój plan podciąganie na drążku mógłbym wykonywać odrazu po powrocie z garażu do domu(trenuje w garażu) w garażu nie mam drążka tylko bardzo szeroką rurę na której nie da się podciągać. Czy zamiast pompek na poręczach mógłbym robić pompki tyłem? bo czuję że był by one bardziej skuteczne na tric niż te pompki z rękoma przy ciele.