Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 5

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 247151

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
martwy nie składa się tylko z ruchu pozytywnego ale i negatywnego skoro nie dajesz rady wykonać obu faz to znaczy, że ciężar masz za duży
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 100 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 743
1. przysiad 3s
2. rdl (rumunski martwy ciag) 2s
3. wyciskanie na lawce 3s
4. wioslowanie - sztangą? 3s
5. wyciskanie w staniu -2s
6. podciaganie na drazku (nachwyt)3s

Mogę tu dorzucić ćwiczenia na biceps i triceps??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
możesz po jednym ćwiczeniu na zmianę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 100 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 743
A nie mogę na jednym treningu tych obu partii ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
możesz tylko po co ?

jak będziesz robił biceps 3 razy w tygodniu spadnie efektywność ciężkich ćwiczeń złożonych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 23860 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 147326
Emil07

dalej konbinujesz i uważasz że to na treningu rozrasta sie muskulatura, ja osobiscie nie widze żeby po całym programie gdzie małe partie dostaja mocno w D i na koniec podciaganie podchwytem i jeszcze dobijac te małe bidne partie po co ?? w takim sposobem napewno nie zwiekszysz obwodów, po kilku sesjach beda zmeczone i zacznie sie proces przetrenowania gdzie organizm bedzie ci dawał znać że to mu sie nie PODOBA z powodu twojego małe stazu nie oagrniesz tematu i uzyskasz odwrotny efekt do porzadanego.

jak budujesz DOM i postawisz rusztowanie to dalszej pracy i jak osłabisz znaczaco konstrukcje rusztowania co sie stanie 'WYPADEK"

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 320
Ile trzeba dziennie zjadać kalorii? Ile gram węglowodanów i ile gram tłuszczów?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
białko 2-3 g

tłuszcz 1- 1,5g

węgle musisz sam dopasować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 320
A ogolnie ile kalorii dziennie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
skąd ja to mam wiedzieć ?

wejdź do dział odżywianie poczytaj posty podwieszone a będziesz wiedział

Zmieniony przez - rion10 w dniu 2011-09-08 16:05:51
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Prośba!

Następny temat

plan na massee

Spalanie
Polecane artykuły