Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
Wada pojawiła się w przeciągu chyba mniej niż pól roku, przyczyna oczywiście już wyeliminowana. Hmm no ale skoro mówisz, że to nie takie proste to udam się do tego lekarza (ciekawe ile będę czekał w kolejce). Dzięki za pomoc
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
nie jest wyeliminowana bo gdyby była to nie byłbyś w stanie jej zauważyć. Jesteś na dobrej drodze żeby ją zminimalizować , pogadaj z fizjo jakie mięśnie trzeba wzmocnić, które rozciągać i przede wszystkim sam się weź za siebie
Nie wystarczy ćwiczyć i liczyć, ze samo się naprawi podstawa to codzienna pozycja techniczna podczas siedzenia, spacerowania itd z czasem organizm tak się do niej przyzwyczai że z automatu będzie ją przyjmował
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
pisałem o tym, iż przyczyna jest wyeliminowana, nie wada - mam nadzieję, że ta sama się nie powiększy (ofc przy zachowywaniu prawidłowej postawy ciała)
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
1
Napisanych postów
231
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5273
nie wiedziałem gdzie o to zapytać. Czy od ćwiczeń siłowych powiększa się owłosienie ciała? Mam na myśli głównie zarost na twarzy lub też klatce. Testosteron wydzielany podczas treningu teoretycznie powinien, a jak to ma się w praktyce?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zacząłem ćwiczyć na siłowni planem FBW, 4x12 powtórzeń ze stopniowo zwiększanym obciążeniem. Co robić jeśli jestem taki cienki, że w praktyce już po kilku pierwszych razach nogi się pode mną uginają a sama sztanga zaczyna bujać mną na boki. Robić mniej powtórzeń i na minimalnym obciążeniu cały czas, czy jakieś zamienniki ćwiczeń ze sztangą na maszynach? Po prostu na początek muszę złapać jakoś więcej siły żebym mógł poprawnie technicznie ćwiczyć.