Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Powiem Ci tak skoro nie masz wiele doświadczenia nie są Ci potrzebne sesje treningowe, na których trenujesz tylko biceps czy triceps bo to za małe partie aby poświęcać im osobny trening. Jeśli trenujesz 3 razy w tygodniu mógłbyś zrobić cykl na jakimś treningu fbw a później przejść na 4 dni treningowe
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
642
Jaki trening FBW byś polecał? Mam do dyspozycji: sztange, hantelki, i drążek. No i ławeczkę jak sobie zrobie :P Czy może lepiej samemu sobie jakiś fbw ułożyć?
Padłem. Nikt nie poda ręki. Sam wstanę. Silniejszy.
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci - podnieść się.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
OrangE
Jaki trening FBW byś polecał? Mam do dyspozycji: sztange, hantelki, i drążek. No i ławeczkę jak sobie zrobie :P
Czy może lepiej samemu sobie jakiś fbw ułożyć?
ułóż coś sam, kilka podstawowych ćwiczeń i będzie git
ewentualnie jak nie będziesz pewny to wrzuć obadamy go
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
642
ok dzięki rion10 :) jeszcze jakbyś mógł napisać, na małe partie i duże po ile serii, to by było lux ;) chciałbym położyć nacisk na wewnętrzne partie klatki piersiowej, bo kardiolog stwierdził że mam lekko zapadniętą ^^
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
642
aha, no i zapomniałem jeszcze zapytać o to, co mnie najbardziej odstrasza, czyli diete.. :P Nie chcę dużo przytyć. Ogółem ruchu mam bardzo dużo, obecnie to po 2-3 godziny grania na orliku. Ok jako taki zarys planu już mam, za jakiś czas wrzucę ;)