Ver1nMoj dzisiejszy trening wygladal tak : hst + abs2 1 poziom 2 serie + 3x200 m sprintem, pomiedzy seriami 100m marszu okolo 45 sekund. zajemo mi to kolo 5 min. Moze byc cos takiego?
może być

Ilość wyświetleń tematu: 247245
Ver1nMoj dzisiejszy trening wygladal tak : hst + abs2 1 poziom 2 serie + 3x200 m sprintem, pomiedzy seriami 100m marszu okolo 45 sekund. zajemo mi to kolo 5 min. Moze byc cos takiego?
HidalgoWitam!
Jak powinien wyglądać podział grup mięśniowych do ćwiczeń przy treningu Split 2-dniowym? Niestety ze względu na pracę przypuszczalnie nie dam rady ćwiczyć 3 razy w tygodniu.
Pozdrawiam.
winiarry90Witam.
Mam 17 lat, 168 cm wzrostu i ok 70kg. Chcialbym zrzucic troche brzucha i troche sie wyrzezbic. Mam pytanie, czy wystarczy robic program na pompki, brzuszki i podciaganie z tej strony?:
http://www.100pompek.pl/
Da to jakies efekty? Jesli tak to jak rozlozyc cwiczenia? Brzuszki codziennie, tak jak tam jest, ale podciaganie i pompki jednego dnia i dzien przerwy, czy na zmiane?
Dziekuje za odpowiedz
maxi123yyySiema czy jak ćwiczę FBW to co tydzień dokładac 2 czy tam 2,5kg do każdego ćwiczenia i do kazdej seri czy tylko do ostatniej ??
hubertiger
Zdecydowanie NIE! takie programy nie służą temu. brzuch zrzuca się dietą - dział odżywianie. o tym, że robienie brzuskzów codzień jest szkodliwe poczytasz tu w micie 8:
http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=7862
dorszu94rion, tylko co wtedy ze stawami? rozumiem że barki, klate, wiosło bede robił 50,75,90,100,100 CM, ciąg będe dokładał co 10 kg, a jak radzisz robić przysiad w dzień z ciągiem i w dzień bez niego? jak procentowo rozłożyć te ciężary zeby sie nie przetrenować albo ze stawami nic nie zrobić ?
thesoundofastralponawiam pytanie bo nie otrzymalem wczesniej odpowiedzi
interesuje mnie trening FBW 15-10-5, założenie jest takie żeby policzyć/sprawdzić maksymalne ciężary dla 15, 10 i 5 powtórzeń i zaczynać np. od 65% maksymalnego obciążenia i każdego tygodnia dokładać 5% aż do 100%... w kolejnym cyklu znowu sprawdzić maksy i od nowa
...i właśnie chciałbym wiedzieć jak najsprawniej sprawdzić te maksy... skąd mam wiedzieć jaki największy ciężar podniose akurat 15 razy?
nigdzie tego nie znalazłem, więc prosilbym o wytlumaczenie, albo chociaz jakis link do tematu
Zmieniony przez - thesoundofastral w dniu 2012-03-09 19:39:17
Nasz sklep
Mega promocja