wladek17mam pytanie czy wioslowanie moze poprawic moje wyniki w podciaganiu?
wiosłowanie jest głównie ćwiczeniem wsparcia dla martwego ciągu na pewno się przełoży na drążek choć w niewielkim stopniu
Ilość wyświetleń tematu: 247311
wladek17mam pytanie czy wioslowanie moze poprawic moje wyniki w podciaganiu?
rion10
bo w tym ćwiczeniu dół grzbietu pełni rolę stabilizatora po rdl i przysiadzie może być już zmęczony i wymięka jako pierwszy
conradoo77jeszcze jedna sprawa do Riona.. dziś robiłem wyciskanie szeroko od czubka głowy stojąc i zastanawiam się jak zaczynać ( tzn 1 powtórzenie ) bo łapiąc szeroko sztangę przy zaczęciu z klatki można sobie powykręcać ręce, podobnie przy opuszczaniu. Jak to rozwiązać? Ćwiczenie bardoz fajne, w końcu czuję pracę moich barków. A i jeszcze kwestia pompek na poręczach i drążka... dlaczego w tych ćwiczeniach są tylko po 2 serie ( jedna bez ciężaru a druga z cieżąrem z którym ma się zrobić ząłożona liczbę powtórzeń )? Przegladając dzienniki widziałęm że tak ćwiczyli ludzie, natomiast nigdzie to nie jest opisane. Szczerze to nawet się nie zmęczyłem.
StakeManrion10
bo w tym ćwiczeniu dół grzbietu pełni rolę stabilizatora po rdl i przysiadzie może być już zmęczony i wymięka jako pierwszy
czyli że nie mam co ćwiczyć tego ćwiczenia jak przy fbw caly czas robie przysiad i rdl rownież a planowalem tak na zmiane np a russiant twist b podciaganie nog w zwisie??
Dostałeś rower więc pedałuj :)
rion10conradoo77jeszcze jedna sprawa do Riona.. dziś robiłem wyciskanie szeroko od czubka głowy stojąc i zastanawiam się jak zaczynać ( tzn 1 powtórzenie ) bo łapiąc szeroko sztangę przy zaczęciu z klatki można sobie powykręcać ręce, podobnie przy opuszczaniu. Jak to rozwiązać? Ćwiczenie bardoz fajne, w końcu czuję pracę moich barków. A i jeszcze kwestia pompek na poręczach i drążka... dlaczego w tych ćwiczeniach są tylko po 2 serie ( jedna bez ciężaru a druga z cieżąrem z którym ma się zrobić ząłożona liczbę powtórzeń )? Przegladając dzienniki widziałęm że tak ćwiczyli ludzie, natomiast nigdzie to nie jest opisane. Szczerze to nawet się nie zmęczyłem.
daj mi jeszcze link do tego treningu Wodyna ja robiąc wyciskanie od czubka głowy szeroko zawsze robiłem je siedząc na maszynie smitha w tym wypadku problem znika.
Pompki i drążek obadam w planie jak dasz mi link![]()
Nasz sklep
Mega promocja