Szacuny
1
Napisanych postów
770
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21771
Siema mam pytanie nie trenowałem na siłce przez 3 miesiące z powodu kontuzji nadgarstka, ale codziennie trenuje na drążku (Trening Armstronga) i chciałbym wrócić na siłkę i zacząć konkretnie ćwiczyć, czy mogę wejść odrazu na trening 3 dniowy (masa) czy zrobić ogólnorozwojowke lub FBW przez 2 tygodnie ???
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
334
Witam, mam pytanie odnośnie łączenia treningów, chciałbym połączyć trening na siłę z treningiem interwałowym(HIIT), i stąd moje pytanie czy to jest dobre połączenie? potrzebuje wzrostu siły i jednoczesnego spalenia tłuszczu.
Zmieniony przez - Coderss w dniu 2012-06-08 11:36:56
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
851
Wyciskanie na ławce płaskiej. Jak robić powtórzenia - 8-10-12 czy 12-10-8? I czy co serię zwiększać minimalnie obciążenie czy może pozostać to samo w każdej serii?
Szacuny
2
Napisanych postów
161
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2692
Cześć.
jak przy jakimś ćwiczeniu jest napisane "5x5 płaska piramida" tzn, że 5 serii i co serie zwiekszam ciężar tak? w pierwszych 4 seriach mam caly czas taki sam ciężar przez x tygodni miec i tylko w tej 5 serii starac sie rekord pobic czy jak mam zwiekszac ciezar?
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
71
Ponawiam pytanie bo zginęło niezauważone...Witam, byłem dzis na innej siłowni niz zawsze bo święto i "moja" była zamknięta. Zrobiłem sobie dziś wyciskanie i poszło mi lepiej niż zwykle, może miałem dużo więcej siły bo dużo zjadłem, ale może gryf ważył mniej. Spytałem się kolesia z siłowni ile waży gryf, powiedział że 20kg czyli tyle co tam gdzie cwicze. Może nie da się poznac wagi gryfu po wyglądzie ale może się uda więc podsyłam link do zdjęcia. Jak myślicie 20 czy jednak 15
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=331176050274370&set=a.331174810274494.77642.157190507672926&type=1&theater
"Jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca"- O.S.T.R
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
73
Mam pytanie - mam 14 lat i gram na akordeonie. Zacząłem ćwiczyć wg tego tematu :
https://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_osób_początkujących__foty_str._12-t359947.html Moje pytanie brzmi, czy ćwiczenia (głównie te na drążku, a w przyszłości ćwiczenia na siłowni) mogą sprawić rozwalenie palców ? Po ćwiczeniach z drążkiem mam je strasznie odrętwiałe (najczęściej wiszę na palcach i po minucie to boli ...)
Zmieniony przez - krogulec w dniu 2012-06-08 16:09:48
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
47
Witam!
Robię FBW na masę i ponieważ mam już wakacje, mam sporo wolnego czasu, który chciałbym przeznaczyć na trening. I czy mogę zwiększyć ilość treningów, tak żeby ćwiczyć co drugi dzień (w 1 tygodniu pon, śr, pią, niedz, a w 2 tygodniu wt, czw, sob), czy lepiej nie kombinować i ćwiczyć tak jak jest rozpisane (czyli np. pon, śr, pią i cały weekend robić sobie wolne)?
Szacuny
0
Napisanych postów
152
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5745
siema moje pytanie dotyczy mleka wybrac mleko 2-3,2% czy takie prosto od krowy (za darmo)? moim zdaniem lepsze naturalne, wiecej witamin i mineralow. pije raz dziennie w szejku po treningu ok. 400ml. prosze o waszą opinię