Szacuny
2
Napisanych postów
161
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2692
Sprawdzony trening? Daje efekty? Nada się dla kogoś z 3 miesięcznym stażem? zamiast drazka mozna robic inverted row(jaki chwyt i jak dlonie maja byc ustawione?) a zamiast MC nie powinien byc RDL? (tak jest tam na stronie) 1x5 tzn jedna seria, 5 powtórzeń?
Szacuny
5
Napisanych postów
203
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2653
Moim zdaniem z tym planem jest tak, im dalej w las tym ciezej. Na poczatku jak zaczynasz i malo zelastwa wkladasz to jest ok.
Z czasem jak dochodzisz do ciezaru wlasnego ciala, w przysiadach,wl czy mc caly czas dokladajac, trening zaczyna byc bardzo wyczerpujacy i znacznie sie wydluza.[nie mowie ze trening na silowni nie ma byc meczacy, ale przysiady i mc na jednej sesji naprawde potrafia wyczerpac organizm, przynajmniej moj]
To co jeszcze zauwazylem to to ze jestes malo napompowany, ale to wiadomo brak izolacji itd
Zmieniony przez - myszozor w dniu 2012-03-31 23:42:30
Szacuny
50
Napisanych postów
7409
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39811
dlatego tak wazne jest zarcie i odpoczynek(sen),bo to jest NORMALNY PROGRAM,a nie programik Kena & Barbie. ostatnia kwestia - no i ok,bo nie musisz byc "napompowany",aby rosnac. skad Wy takie bzdety bierzecie!? wiem....z "madrych" gazet.
Szacuny
5
Napisanych postów
203
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2653
traktor71
dlatego tak wazne jest zarcie i odpoczynek(sen),bo to jest NORMALNY PROGRAM,a nie programik Kena & Barbie. ostatnia kwestia - no i ok,bo nie musisz byc "napompowany",aby rosnac. skad Wy takie bzdety bierzecie!? wiem....z "madrych" gazet.
Gdzie ja napisalem ze musisz byc napompowany zeby rosnac?
W porownaniu do splita gdzie masz milion izolacji na kazdy miesien to po tym treningu nie ma takiej pompy. Jak ktos cwiczyl splitem dlugo (np ja) i przeszedl na 5x5 to po prostu trzeba sie przyzwyczaic. Bo (mi) zawsze mowiono, a przynajmniej tak sie utarlo, ze im lepsza pompa tym lepszy trening, a im wieksze zakwasy tym bardziej urosniesz. Wiekszosc ludzi (u mnie) patrzy raczej w lustro niz liczy ciezar na sztandze.
Szacuny
50
Napisanych postów
7409
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
39811
to co tu robisz-pytam o program? zajrzyj do obojetnie jakiego tematu(gdzie zabieram glos) i zobacz,jak to powinno wygladac od poczatku.(ankieta....100 innych-waznych-kwestii).jesli stosowales jakies rozwiazanie i szedles do przodu,to najglupsza rzecza jest dokonywanie jakichkolwiek zmian "na pale"-a tak robi zdecydowana czesc ludzikow.(dlatego stoja i placza,ze nie idzie)