rion10jak wskoczysz ba fbw to możesz się cofnąć w progresie ja bym wskoczył na partię dwa razy w tygodniu np push/pull
może to też byłaby dobra alternatywa. dzięki za propozycję.

Jeszcze przyjdzie czas
Ilość wyświetleń tematu: 247273
rion10jak wskoczysz ba fbw to możesz się cofnąć w progresie ja bym wskoczył na partię dwa razy w tygodniu np push/pull
Jeszcze przyjdzie czas
Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
japeczkoMam 18 lat, 171 cm, 57kg, jakiś czas temu stwierdziłem że trening na mase jest bez sensu, gdyz trenuje boks tajski, a trener mowil ze jesli chce sie zajac zawodami to nie powinienem przekraczac 63kg, jestem mlody a za pare lat te kg same mi przyjda, pytanie tylko jakim ja teraz powinienem sie zajac treningiem? Czy trening na sile ma jakikolwiek sens majac tak mala mase? Czy moze jakis inny powinienem wybrac? No i jaki?
Zmieniony przez - japeczko w dniu 2012-04-02 21:38:00
rion10japeczkoMam 18 lat, 171 cm, 57kg, jakiś czas temu stwierdziłem że trening na mase jest bez sensu, gdyz trenuje boks tajski, a trener mowil ze jesli chce sie zajac zawodami to nie powinienem przekraczac 63kg, jestem mlody a za pare lat te kg same mi przyjda, pytanie tylko jakim ja teraz powinienem sie zajac treningiem? Czy trening na sile ma jakikolwiek sens majac tak mala mase? Czy moze jakis inny powinienem wybrac? No i jaki?
pewnie dlatego nie możesz dokładać masy aby zmieścić się w limicie wagowym przynajmniej tak przypuszczam![]()
jeśli natomiast chcesz wspomóc boks na siłowni to plan fbw na kilku podstawowych ćwiczeniach będzie odpowiedni, same wielostawowce załatwią sprawę
japeczkorion10japeczkoMam 18 lat, 171 cm, 57kg, jakiś czas temu stwierdziłem że trening na mase jest bez sensu, gdyz trenuje boks tajski, a trener mowil ze jesli chce sie zajac zawodami to nie powinienem przekraczac 63kg, jestem mlody a za pare lat te kg same mi przyjda, pytanie tylko jakim ja teraz powinienem sie zajac treningiem? Czy trening na sile ma jakikolwiek sens majac tak mala mase? Czy moze jakis inny powinienem wybrac? No i jaki?
pewnie dlatego nie możesz dokładać masy aby zmieścić się w limicie wagowym przynajmniej tak przypuszczam![]()
jeśli natomiast chcesz wspomóc boks na siłowni to plan fbw na kilku podstawowych ćwiczeniach będzie odpowiedni, same wielostawowce załatwią sprawę
Ale w jakim celu jak mam wykonywać te ćwiczenia, czy to ma być fbw na siłe, czy coś? Mam tak po prostu ćwiczyć żeby ćwiczyć?
rion10japeczkorion10japeczkoMam 18 lat, 171 cm, 57kg, jakiś czas temu stwierdziłem że trening na mase jest bez sensu, gdyz trenuje boks tajski, a trener mowil ze jesli chce sie zajac zawodami to nie powinienem przekraczac 63kg, jestem mlody a za pare lat te kg same mi przyjda, pytanie tylko jakim ja teraz powinienem sie zajac treningiem? Czy trening na sile ma jakikolwiek sens majac tak mala mase? Czy moze jakis inny powinienem wybrac? No i jaki?
Ale w jakim celu jak mam wykonywać te ćwiczenia, czy to ma być fbw na siłe, czy coś? Mam tak po prostu ćwiczyć żeby ćwiczyć?
podstawowymi ćwiczeniami wzmocnisz większość mięśni co przełoży się na lepsze wyniki w tajskim, będziesz silniejszy i sprawniejszy, oczywiście traktując siłownie jako wspomaganie tajskiego
"live and die in the squat rack"
Nasz sklep
Mega promocja