Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 5

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 247163

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 770 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 21771
Witam mam pytanie kiedy robić A6W ???
Czy mogę robić ją na wieczór przed kolacją???
Przy pomne że trenuje systematycznie i będę zaczynał cykl z kreatyną i brał mutanta według braków w diecie

Każdego dnia jestem coraz większy...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
najlepiej A6W nie robić w ogóle bo zły trening jest
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 23860 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 147326
kaktus96

nie rób A6W bo to czysto marketingowy program, o małej skuteczności , dodatkowo możesz zamiast solidny mieśni zapracowac soebie na problemy z kregosłupem , miesnie brzucha partia jak każda inna a twój (kaloryfer itd) zalezy od poziomu tkanki tłusczowej a głównym czynnikiem jest sposób odzywiania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 770 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 21771
więc mogę trenować go raz w tygodniu z takim połączeniem

Plecy + brzuch
Klatka + triceps
off
Nogi
Barki + biceps
off
off

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
połączeni jest ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
I mam jeszcze jedno pytanko
czy wystarczą 2 ćwiczenia na brzuch
-śpięcie brzucha
-skłony na ławce rzymskiej
wszystko po 4 serie tylko mam dostęp do takich ćwczeń

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 573 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28296
Czy bieganie jesli robimy trening silowy jest dobrym rozwiazaniem. Wogule gdy cwiczymy pod katem sily to bieganie zmniejsz nasza sile?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
kaktus96

to są słabe ćwiczenia na mięśnie brzucha, lepsze to allachy, ab roll, swiss ball knife, opad boczny z hantlą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
molo13

to zależy co jest celem tego dodatkowego biegania w dni treningowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1790 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 27329
Zadaje pytanko tutaj by nie smiecic na forum:)
Po zakonczeniu masy lepiej zaczac robic redukcje a potem rekomp? Czy moze po masie zaczac rekompem a poźniej na typowa redukcje?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Prośba!

Następny temat

plan na massee

Spalanie
Polecane artykuły