Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 5

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 247228

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
zajrzyj do działu trening w domowych warunkach znajdziesz sporo informacji przydatnych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 848 Wiek 42 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 29743
Witam,
Jestem właśnie w trakcie HST, skończyłem 15stki i 10tki, miałem juz pierwszy trening 5tek i złapalo mnie przeziębienie. Dodatkowo biorę kreatyne, nie wiem co robić? Czy przerwać całkowicie HST czy zrobić sobie kilkudniowa przerwę w treningach cały czas biorąc kreatyne i zacząć od nowa 5tki? Prosze o radę!
Z góry wielkie dzięki!

Pozdrawiam
SPIECHU

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
jeśli jesteś w stanie bez problemu ćwiczyć to leć dalej jak mocniejsze przeziębienie to nic na siłę, przerwa aż będziesz zdrów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 848 Wiek 42 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 29743
Raczej mi to wyglada na dłuższa przerwę bo czuje się coraz gorzej i prawdopodobnie wrócę do treningów za tydzień. Teraz nie wiem czy kontynuować HST po przerwie czy zacząć nowy trening

Pozdrawiam
SPIECHU

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
raczej będziesz musiał zacząc od nowa bo mikrocykl "5" i negatywów jest najcięższy i stopniowo się do niego przygotowujesz "15" i "10" więc nie możesz wskoczyć po chorobie od razu na "5" wylecz się porządnie i wróć na siłkę
...
Napisał(a)
Usunięty przez rion10 za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 13 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1437
Trening 3 razy w tygodniu (2 plany na przemian), celem jest masa.
czy taki podział partii ma szanse powodzenia:
A: plecy, barki, biceps.
B: klatka, nogi, triceps.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
dałbym
klatka barki triceps
nogi plecy biceps
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 2581 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11564
Robie aktualnie uproszczone 5x5 by Traktor i lece juz tym planem kilkanascie tygodni. efekty siłowe są zadowalające.
W MC doszedłem do takiego ciężaru że ciężko jest za jednym zamachem zrobic całą serie 5 powt (głownie ze względu na uchwyt). Czy moge stosowac krótkie 2-3 sekundowe przerwy miedzy niektórymi powtórzeniami?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 167 Napisanych postów 4456 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 65793
Jak masz problem z trzymaniem sztangi to sprobuj ja lapac przechwytem - jedna reka nachwyt, druga podchwyt. Jesli to nic nie da to moze sprobowac paskow chociaz dziwne wydaje mi sie to troche, ile ciezaru podnosisz?

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Prośba!

Następny temat

plan na massee

Spalanie
Polecane artykuły