Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jeśli w planie jest podciąganie na drążku nachwytem, to żeby wykonac to ćwiczenie efektywnie pasowałoby się lekko rozgrzać chyba. Czy przed drążkiem w tym celu dawać wyciąg górny, czy robić na drążku piramidkę powtórzeń, np: 1-2-3-4-5-4-3-2-1?
W tygodniu ćwicze 4 razy FBW tj. Poniedziałek, Wtorek, Czwartek, Sobota. Treningi są około godziny 15-16. FBW ćwiczę dwoma schematami A-B. W schemacie A mam przysiad ze sztangą, zaś w schemacie B mam martwy ciąg. Oprócz tego we wtorki mam piłkę na hali o 20. W poniedziałek zrobiłem przysiad a we wtorek martwy i w piłkę grało się bardzo ciężko :/ Czy mógłbym zrobić tak, że Martwy ciąg dałbym na poniedziałek a we wtorek odpuścił nogi?
Czy mógłbym jeszcze gdzieś dorzucić HIITA?
Zmieniony przez - lesane w dniu 2011-12-07 15:24:16
"I'd love to go back to when we played as kids..."
"I'm not saying I'll change the world,but I guarantee I'll spark the brain that will change the world. So keep your head up. Do what you've gotta do. And then inside of you, I'll be reborn."
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
pawel1235
Jeśli w planie jest podciąganie na drążku nachwytem, to żeby wykonac to ćwiczenie efektywnie pasowałoby się lekko rozgrzać chyba.
Czy przed drążkiem w tym celu dawać wyciąg górny, czy robić na drążku piramidkę powtórzeń, np: 1-2-3-4-5-4-3-2-1?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
lesane
Mam parę problemów, proszę o pomoc..
Jakim ćwiczeniem mógłbym zastąpić podciąganie na drążku szerokim nachwytem?
W tygodniu ćwicze 4 razy FBW tj. Poniedziałek, Wtorek, Czwartek, Sobota. Treningi są około godziny 15-16. FBW ćwiczę dwoma schematami A-B. W schemacie A mam przysiad ze sztangą, zaś w schemacie B mam martwy ciąg. Oprócz tego we wtorki mam piłkę na hali o 20. W poniedziałek zrobiłem przysiad a we wtorek martwy i w piłkę grało się bardzo ciężko :/ Czy mógłbym zrobić tak, że Martwy ciąg dałbym na poniedziałek a we wtorek odpuścił nogi?
Czy mógłbym jeszcze gdzieś dorzucić HIITA?
Zmieniony przez - lesane w dniu 2011-12-07 15:24:16
możesz tak zrobić jak najbardziej, w dniu treningu piłki nie rób przysiadów
"I'm not saying I'll change the world,but I guarantee I'll spark the brain that will change the world. So keep your head up. Do what you've gotta do. And then inside of you, I'll be reborn."