rion10Wiesz czym jest doms ?
tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Opóźniona_bolesność_mięśni
Chodzi mi o to, czy jest to korzystne dla rozwoju mięśni i czy powinno się ćwiczyć do osiągnięcia jak największych domsów, czy może żadnych?
Ilość wyświetleń tematu: 247135
rion10Wiesz czym jest doms ?
kuskus90
tak jak ten ziomek. tylko nie bede hantli kierowac do srodka tylko w jednej linii. nie wiem czemu ale lepiej wykonuje technike mlotem nachwytem. moge tak?
cruz201Jaki rodzaj treningu fbw powinnienem zastosowac na mase przy 89kg i 190cm 5x5 czy moze wersje z wieksza iloscia powtorzen? Dorwalem sie w miedzy czasie do art'u na sfd'ie gdzie mozna cos takiego przyczytac:
YoRooMam pytanie , które nie należy do tego działu. Chcę sie dowiedzieć czy jestem mezo czy endomorfikiem . Nie mogę to wyjaśnić, może ktoś lepiej to ogarnia. Dodam, że nawet jak 3 x w tygodniu chodziłem na treningi piłki nożnej i dodatkowo treningi siłowni to i tak byłem z tych co mieli kawał tłuszczu i taką masywniejszą budową. Ektomorfik odpada od razu, nie jestem chudzielcem nawet ile bym jadł . Trudno jest mi ustalic między endo i mezomorfikiem, nie buduję łatwo mięśni, łatwo też nie spalam kalorii. Jak mi się wydaje posiadam grube kości. Czy ktoś dzięki temu rozróżni typ jakim jestem? dzięki z góry
Zmieniony przez - YoRoo w dniu 2012-05-30 16:28:05
Nasz sklep
Mega promocja