Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1241
Witam.Mam taki problem.Mianowicie wykonałem ławkę ale bez regulacji.Jak dorobic do niej skos?Ale tak żeby nie demontować tego co już istnieje.Chodzi tylko o dorobienie.Słyszałem że można pod 1 bok podłożyć jakieś krążki,no ale to chyba nie jest najbezpieczniejsze,tym bardziej że póki co ćwiczę sam.Poza tym chcę to zrobić na stałe i porządnie ;)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
wszystko zależy jak jest wykonana ta ławka bo jak przy niej masz stojak na sztangę to w profilu możesz zrobić otwory i przemuscić pręt na którym będziesz regulował wysokosć oparcia ale trzeba to zrobić dobrze , podkładanie krażków jest ok ale nie uzyskasz na tym jakiegoś większego skosu
Szacuny
3
Napisanych postów
2581
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
11564
Rion dzięki za porade ale wiele podziałów rozwarzałem i zdecydowałem się na ten który podałem.
Proponujesz połączenie nóg z barkami a przecież tyle się mówi o tym że nóg nie powinno się łączyc z żadną z górnych partii bo "krew krąży w dolnych partiach i później ma jeszcze dotrzec do górnych to to jest źle"
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1241
Rion dobry pomysł z tym prętem,ale mam deskę na stałę skręcone,nie da rady z niej regulacji zrobić,no chyba że bym ten pręt zrobił wyciągany a na deskę poziomą jakoś dorobił deskę z regulacją.Tylko jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.Czy to by było bezpieczne i jak to wykonać.Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi.
Szacuny
3
Napisanych postów
2581
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
11564
Rafi Ja u siebie zrobiłem tak że dorobiłem sobie deske z taką poprzeczką którą zatykam tam gdzie normalnie kładę gryf od sztangii i mam elegancki skos z tym że moge na nim cwiczyc tylko hantlemi bo na uchwytach do sztangi jest oparta ta deska od skosu