Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
495
siema. chciałbym zapytać o opinie na temat treningu na mase, o którym przeczytałem. Mianowicie chodzi mi o trening systemem A i B 4 razy w tygodniu, z tym, że jedno A (Klata, tricpes, barki) trenuje systemem siłowym (mniejsza ilość powtórzeń, większy ciężar) a drugie A (naturalnie w inny dzień) systemem kulturystycznym (12/10/8). To samo ma się do części B (Nogi, plecy biceps).
Szukam odpowiedzi, gdyż chce znaleźć ciekawy, dobry trening na masowo-siłowy na nowy cykl.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Siema mam 16 lat, ćwiczę od 2 tyg. Pon,Śr,Pt, chciałbym zobaczyć ile jest ludzi na wt,czw,sob i takie pytanie mam czy 3 dni przerwy od siłowni to dużo?
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
716
Czy można zastosować Push pull legs na redukcji czy lepiej fbw? mam do dyspozycji 3 dni w tygodniu. Ten P&P+ nogi to praktycznie to samo co split tylko, że nogi trenuję oddzielnie na jednym treningu a w splicie klasycznym łączy się z barkami zazwyczaj
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
317
witam
robię teraz FBW 3 X tyg w poniedziałek moim ćwiczeniem na plecy jest podciąganie szerokim nachwytem 3 serie
ćwiczę ciężarem własnego ciała, w pierwszej serii robię teraz 10 powtórzeń potem 7-9 i 6-8 w ostatniej
czy przy tej ilości powtórzeń powinienem zacząć dokładać ciężar?
cel to poprawa siły i definicji - diete mam na bilansie 0 kcal