Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
83
czy przy sklonach w lezeniu plasko/glowa w dol/unoszeniu nog w zwisie na drazku (z dodatkowym obciazeniem) moze dojsc do nadmiernej rozbudowy miesni skosnych, pytam bo moze to po redukcji nieestetycznie wygladac, z gory dzieki za odpowiedz
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
w tych ćwiczeniach główny nacisk jest na mięśnie proste brzucha jednak skos zawsze będzie pracował tego nie da się uniknąć ale spokojnie możesz robić skos nie powinien zbyt się rozbudować
Szacuny
1
Napisanych postów
231
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5273
Przy treningu na biceps prawą ręką wykonałem 8 powtórzeń, lewą 11 powtórzeń (założenie 12 powtórzeń w tej serii). Skąd się bierze ta dysproporcja? Oba bicepsy są tych samych rozmiarów, jestem praworęczny. Jak prawa ręka zatrzyma się na ilości 8 powtórzeń to lewą robić tyle samo czy starać się wykonać założoną ilość? Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
244
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6290
Wiele ludzi nawet początkujacych robi interwały przez bieganie . I tu moje pytanie . Jak kazdy z nich mierzy tetno. Raczej nie robia tego przez ucisk na nadgarstku bo to za duzo czasu zajmuje.
Szacuny
6
Napisanych postów
1997
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12712
@Peos jak jesteś praworęczny to prawą ręke mogłeś już jakoś zmęczycć przed treningiem @ inoshi kupujesz zegarek z pasem HR Moje pytanie odnośnie MC, przy ciężarze powyżej 100kg puszczają mi ręce... miałem teraz 3 tygodnie bez ciągów bo miałem rajdy po górach robiłem więc tylko zestaw dyskotekowy i teraz mam problem bo jak robiłem 8*105kg i łapy trzymały to teraz po dwóch powtórzeniach leci, kupić paski czy wdrożyć jakieś ćwiczenia przed ramion? plan mam na 4 razy w tygodniu w tym ciągi robię dwa razy wt RDL 4*6 i sobota MC 5x5 ciężko. Jeszcze kolejnym problemem mam lekki garb na wysokości łopatek, dół ładnie prosty góra lekki garb, wypinanie klatki do przodu z całej siły nic nie pomaga.