EklEeRsWitam co to jest i jak sie robi "wyciskanie 3 bojowe"
masz cały dział poświęcony trójbojowi zajrzyj

Ilość wyświetleń tematu: 247286
EklEeRsWitam co to jest i jak sie robi "wyciskanie 3 bojowe"
vixen3Trening nóg brzucha i przedramion (element splita) do oceny:
Przysiad z wyskokiem 4x8
Przysiad 6x7
mcnpn 5x10
wysoki step ze sztangielkami 4x8
ss wspiecia na palce + wznosy w zwisie 4serie
ss spięcia + ugninanie nadgarstków podchwyt/nachwyt 5serii
kuskus90podobno ekto nie powinni robic cwiczen izolujacych(izolowanych?). u mnie sa to rozpietki. to prawda czy nie?
RebrekWitam. Mam jedno pytanie, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu a mianowicie: Załóżmy, że ktoś po 12 miesiącach regularnego chodzenia na siłownie i dobrej diety staje przed lustrem i stwierdza, że z chuderlaka zamienił się w kolesia z okładki Men's Health (nie wiem czy jest to możliwe w tak krótkim czasie ale nieważne). Załóżmy, że ktoś taki nie chce już nabierać masy ani rzeźbić bo wszystko mu odpowiada - czuje się dobrze. Krótko mówiąc osiągnął swój cel na siłowi. I co dalej?
Czy taka osoba ma dalej trenować? Zmienić program treningowy? Przerwać chodzenie na siłownie na jakiś czas? Czy może nie ma przerwy? Czy to jest tak, że dobry wygląd i dobra forma nie zwalniają nas nigdy z ćwiczeń a jedyne co możemy zrobić to zmieniać plany treningowe? Innymi słowy zawsze i ciągle bez względu na wszystko 3 razy w tygodniu łapać za ciężary?
deanashJA
witam
jesli mam trening dzielony gdzie jednego dnia ćwiczę ramie to pierwszy ma byc triceps czy biceps???? czy na dowrót??? czy to nie ma znaczenia???
Lisek993
teorytycznie triceps bo to wieksza partia niz biceps
JA
wiem ale w niektórych treningach jednak biceps jest predzej. raz tak a raz inaczej.
no i tak się zdarza że gdzie spojrze to biceps jest robiony jako pierwszy. Jak to ma byc????
Nasz sklep
Mega promocja