Szacuny
1
Napisanych postów
64
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1021
Mam takie pytanko. O jakiej porze dnia najlepiej pływać / biegać / jeździć na rowerze ? Drugie : Jeśli juz wykonywać takie czynności, to w dni kiedy nie ma siłowni, tak ? I jeszcze, lepiej pływać, czy biegać ? Czy może jest to kwestia indywidualna i na niektórych lepiej działa bieg, a na kogoś innego pływanie ?
Szacuny
2
Napisanych postów
387
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6719
Sam sobie odpowiedziales na wlasne pytanie , kwestia indywidualna przeciez nikt ci nie moze kazac plywac czy biegac itp to zalezy tylko od ciebie i tego co chcesz osiagnac jaki sobie cel zalozyles a najlepiej w DNT poniewaz wteyd nie bedziesz az tak przemeczony i bedzie lepszy proces regeneracyjny ktory jest bardzo istotny ;) aa pory dnia to juz jak tobie odpowiada ;)
Szacuny
1
Napisanych postów
84
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15840
Ćwiczę FBW 5x5 ze stałym ciężarem w każdej serii około pół roku i przestałem notować progresy masowe oraz siłowe (wyjątkiem są siady). Czy warto wprowadzić zmianę w postaci zwiększania ciężaru co serię czy wybrać "reset"?
Szacuny
1
Napisanych postów
84
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15840
Najpierw napisałem, potem pomyślałem z tą masą. Wiem co było nie tak. Głównie mam problem by przekroczyć pewne ciężary w WL, wyciskaniu w staniu. Z wiosłem, mc, przysiadami idę do przodu bardzo powoli, ale idę. Generalnie problem dotyczy wyciskań i od pewnego czasu nie mogę zwiększyć ciężaru. (odpowiednio 62,5-65 i 40-42,5kg)