[...] schudnąc. A pierś to nie jedyne zrodlo białka. Wołowina, wieprzowina, ryby itp. Zdrowe zrodla weglowadanow: ryże parbolleid, brązowy, dziki, makarony durum i pelnoziarniste, kasze. Zdrowe zrodla tluszczu: ryby, oliwa z oliwek, olej lniany, orzechy włoskie przede wszystkim. To tak w skrocie. Zmieniony przez - pavveeel w dniu 2012-11-18 23:41:01
Napisałem wcześniej,że 200kcal to może być za mało;-] Węgli masz sporo-spróbuj podbić jeszcze tłuszczem(oliwa,olej lniany,migdały,tłuste ryby,tłustsze mięso np.karkówka): o ok.500kcal Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2012-07-19 19:29:02
Nie,ziemnych nie dawaj w ogóle. Jak nie masz kasy na włoskie to zamiast nich daj pestki dyni,olej lniany,ew.orzechy laskowe,migdały Zmieniony przez - Szprota94 w dniu 2012-07-19 20:01:47
Co mi się rzuca w oczy: Na noc węglowodany? O której masz trening? Na noc nie powinno się jeść węglowodanów, chyba że jest to posiłek ostatni, po treningu. Oraz nie ma u Ciebie w ogóle tłuszczu. Kup oliwę z oliwek/olej lniany, tran
No to nie biegaj w lesie tylko tam gdzie mieszkasz, zmieniaj trasy zeby sie nie nudzic i bedzie git. A jak sie wstydzisz ludzi, ktorzy na 99% beda sie na ciebie patrzec jakbys mial fiu*a na czole , to po prostu olej ich. Ja tak zrobilem, choc z poczatku mi te spojrzenia przeszkadzaly. Ale wiem, ze to oni sa glabami nie ja
[...] lepsza opcją jest zrównoważenie stosunku o3 i o6 w diecie, przez ograniczenie spożycia tych drugich oraz uwzględnienie pokarmów zasobnych w te pierwsze (ryby i owoce morza, olej lniany / orzechy włoskie, jaja wzbogacone w o3). Korzystny potencjał o3 wynika m.in. z faktu iż ich pochodne "konkurują" w niektórych szlakach metabolicznych z [...]
[...] białko powinno znajdować się w każdym posiłku. Do każdego posiłku poza około treningowymi dodajemy warzywa. Jak źródło tłuszczu uznajemy oliwę z oliwek, tran, olej lniany oraz orzechy, nasiona. Węglowodany proste spożywamy wyłącznie po treningu. Węglowodany o wysokim IG spożywamy rankiem oraz po treningu, w ciągu dnia jemy węgle [...]
100 podciągnieć, 1000 przysiadów olej, to zluzuj z treningami i skup się na podciąganiu, daj z obciążeniem, na dobitkę wybijaj się z nóg i powoli się opuszczaj. 15 razy to dobry wynik
[...] ją bardzo niewielką ilością tłuszczu i tyle. Mięso nie musi w nim pływać. Warto również zainwestować w dobrej jakości patelnię. Smażyć można jak najbardziej na smalcu, oleju kokosowym, maśle klarowanym, czy oliwie z oliwek. Sprawdzi się również olej do smażenia w sprayu, np. coś takiego jak w linku poniżej: [...]
A co Ty, Kuchennych Rewolucji nie oglądasz?!%-) Na moje oko najlepszy jest olej rzepakowy i masło klarowane, ale mogę się mylić. %-) zależy czy patrzymy pod kątem walorów smakowych czy pod kątem obniżenia kaloryczności samych potraw, bo wiadomo, że na masełku będzie na pewno smaczniej :-D
te kupne maja cukier i olej więc tez odpadają lepiej śmieże warzywa lub mrożonki i samemu zrobic jakis mix. wedzone też nie za czesto, daj jakiez tłuste mrozone ryby postaraj sie tez aby tłuszcze były w stosunku 1:1:1 lub 1:1:2 na kozyść jednonienasyconych
jeezu,kto tam napisal zeby sie kluc tesciem przed treningiem?a jaka to ruznica?przeciez tesc to nie jest acetat tylko olej,jak czytam takie ******ly to mi sie robi....
[...] ,tak jak bylo w pierwszym poscie,to jest bez ruznicy czy przed czy po,czy dzien wczesniej,mam 34 lata i wale jakies 15 cie,dlatego efekty znam, tylko kolo napisal zeby kluc sie pzawsze przed treningiem,chodzi mi o to ze jezeli chodzi o acetat to wiadomo ze przed, bo to woda i pare godzin jest we krwi(okres poltrwania)a olej to jest obojetne.