...
Napisał(a)
A co Ty, Kuchennych Rewolucji nie oglądasz?! Na moje oko najlepszy jest olej rzepakowy i masło klarowane, ale mogę się mylić.
...
Napisał(a)
arturl1986Jestem tego samego zdania że nie ma co swirować i popadać w skrajności bo przecież jak raz na czas zjemy coś smażonego a obok trzyma się dietę raczej dopiętą to nikt nie umrze i nic złego sie nie stanie .Popadania w skrajnosci podczas kształtowania sylwetki to tez nic dobrego i często te osoby które zbyt bardzo się doktoryzują nad każdym detalem zazwyczaj tez szybko rezygnują bo ich to zmęczy prędzej czy później wiec jak raz na czas ktoś ma ochotę na frytki z głebokiego oleju to niech zje i zaspokoi swoją potrzebę , lepsze to niż tłumić w sobie a po roku odpuscić i olać wszystkoZ jednej strony nie no to dość dużo tłuszczu i raczej mało zdrowego ale patrząc z innej gdybyś w diecie miał rozpisane dana ilość tłuszczu i byś się zmieścił w Tych wytyczonych to bilans będzie zachowany. też jeśli zamierzasz smażyć tylko jeden posiłek na takim tłuszczu to także nic strasznego się nie stanie
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
LlaalleeczkaA co Ty, Kuchennych Rewolucji nie oglądasz?! Na moje oko najlepszy jest olej rzepakowy i masło klarowane, ale mogę się mylić.
zależy czy patrzymy pod kątem walorów smakowych czy pod kątem obniżenia kaloryczności samych potraw, bo wiadomo, że na masełku będzie na pewno smaczniej
Polecane artykuły