jak sobie dziure w dachu zrobie to bedzie. to jest taki dziki przewoznik z autobusami ktore chyba pokolenie moich dziadkow pamieta, ale o tej porze nic innego nie mam :-) http://flintstones.clipartonline.net/_/rsrc/1348325191980/flintstones-clip-art-page-3/Flintstones_Family_Car-1000.png :D
Elo elo, Macie może gdzieś pod ręką jakiś prosto napisany art o diecie w sw? Znalałem ten: http://www.sfd.pl/Odzywianie_i_suplementacja_w_sztukach_walki_by_k3ho-t264181.html ale nie do końca mi o to chodzi. Na potreningu.pl też nic nie znalazłem, chyba, że szukam jak gamoń;-) Zmieniony przez - Rafał_B w dniu 2012-09-13 12:08:05
A nie musi :) Jak nie bedzie mial wegli po treningu, co mu grozi ? Jak zostało napisane - pewnie nic ;-) Tylko warto skorzystać z faktu, że mięśnie (i praktycznie cały organizm) jest "wygłodniały". Wtedy ciągnie makroskładniki i mikroskładniki jak gąbka. Warto też wtedy skorzystać z "korzystnych właściwości insuliny". Raczej nie ma szans, żeby po [...]
bardzo chętnie zapoznam się z taką wskazówką z Twojej strony Nie zdążyłem edytować swojego posta :-) Jak masz czas to poczytaj https://www.sfd.pl/art/Trening/Czy_mo%C5%BCna_%C4%87wiczy%C4%87_codziennie_Czy_codzienne_treningi_to_dobry_pomys%C5%82_-a6792.html swoją propozycję przedstawię dzisiaj za kilka godzin - idę potrenować w dniu wolnym od [...]
Szukalem czegos o ryzach i znalazlem przypadkiem art odnosnie odgrzewania w mikrofali http://hotnews.pl/artnauka-112.html (jesli link nie jest zgodny z zasadami, prosze usunac moj wpis) I pytanie, moze ktos przyblizyc (nie tlumaczac naukowo tylko na chlopski rozum najlepiej) jak to jest z ta mikrofala? Sam do tego czasu robiac np ryz nie gotowalem [...]
Przeczytałam, że czerwone mięso jest wskazane raz w tygodniu, czy to prawda? (art. o raku jelita). Ja jem częściej, np. dziś gotowana wołowina, wczoraj gotowana cielęcina. Wybieram możliwie chude partie, a tłuszcz i tak odkrawam (szpunder na przykład) dla psiaka. Jak to jest, może jak gotowana / pieczona i nie taka tłusta, to ok i można częściej? [...]
[...] że drażnią jelita (podrażnione jelita pracują "szybciej" co u ludzi z nadwrażliwością jelit kończy się biegunką lub innymi objawami" edit pytałeś o potrawy - inna sprawa że co nam bardziej smakuje lepiej wchodzi i możemy jeść tego więcej, był nawet art na ten temat chyba Zmieniony przez - rush comes w dniu 2010-11-15 17:24:48
czesc, jak powinny byc rozlozyc skladniki na budowanie masy, ile gram bialka/tluszczy/wegli na kg? bo nie moge nigdzie znalezc, a jesli jest art o tym to bym poprosil o link
stopniowo dodawaj kcal zacznj od dodawania do sniadania potem posilkow okolotreningowych obserwuj jak organizm reaguje ale nie lodz sie ze fatu nie przyjdzie zawsze troche podleje,dobrym rozwiazaniem bedzie rotacja weglami poczytaj troche sa art. na forum
Czytam sobie art pana Ambroziaka na temat BV i natrafiłem na informacje że w WPI znajdują się naturalne hormony wzrostu które rozwijają muskulature, wzmacniają odporność na choroby, eliminują wolne rodniki i wydłużają czas życia . Więc czy z tego powodu jest sens włączyc WPI do diety pomimo że nie mam braków białka w diecie?
Ogólny wpływ stosowania tej reguły na metabolizm i organizm . Szukałem i nic konkretnego niema . Ale dzięki poszukam jeszcze może coś zajdę w postaci ART-u . Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2011-02-16 13:04:28