SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przemysław Górynowicz - przygotowania na sezon 2024 / 2025 / Sopot 2023 strona 1835

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3422425

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21524 Napisanych postów 30776 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870342
Nie wiem czy chciałoby mi się tak bawić za każdym razem, chyba że bym od razu na 2 dni robił

Waga lekko odbiła, 102,3kg dzisiaj. Wiec dieta normalna, nie podbijam już dzisiaj WW.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 99 Napisanych postów 3628 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86273
Dobra opcja jak ktoś kręci cardio na czczo, w tym czasie kura się zrobi w piekarniku i od razu mamy gotowa szamę = oszczędzamy czas :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237847
Mi też się nie chce więc zawsze na szybkości na patelni robię i też smakuje. Ale właśnie robić na 2-3dni w piekarniku to też nie głupi pomysł, za każdym razem też tak samo zrobisz to już nawet gramature gotowego sobie dobierzesz. Mi teraz z oiekarnika wyszło że 260g to jakieś 175g po zrobieniu. Duszone w patelni jak zawszę robię pod przykryciem to z 260g zostaje około 200g
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400709
Rękaw do pieczenia to fajna opcja. Można do tego warzywa dorzucić właściwie jakie się chce i kosa. Mamy mięso + warzywa zrobione za jednym razem.

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 99 Napisanych postów 3628 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86273
winterR
Mi też się nie chce więc zawsze na szybkości na patelni robię i też smakuje. Ale właśnie robić na 2-3dni w piekarniku to też nie głupi pomysł, za każdym razem też tak samo zrobisz to już nawet gramature gotowego sobie dobierzesz. Mi teraz z oiekarnika wyszło że 260g to jakieś 175g po zrobieniu. Duszone w patelni jak zawszę robię pod przykryciem to z 260g zostaje około 200g


A to mi sie nie chce przeliczac po przyrzadzeniu i z lenistwa jeden worek = jedzen dzien, tylko np. wrzucam na raz 2-3 worki kurczaka i mam w 30 min mięso na 3 dni. A na patelni to w sumie lepiej codziennie sobie zrobic na swiezo, to tak 8 czy 10 min i gotowe

Jeszcze panowie taki trik:
naczynie zarodporne, trochę wody na dno, ryż (surowy), przyprawy (curry, papryka slodka, ostra, czosnek), warzywa (cebula, cukinia itp.)
obok w worku do pieczenia kurczak

i w 30 min wszystko gotowe - ryz jak dobrze ogarniecie czas to nawet mozna lekko podpiec zeby byl chrupki ;)


Zmieniony przez - krisking12 w dniu 2021-06-13 12:21:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21524 Napisanych postów 30776 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870342
Przepraszam ale na chwilę przerwę ten blog kulinarny

PULL 2

1. Podciąganie nachwyt 3x max
13x / 12x / 12x

2. Wiosło leżąc podchwyt 3x10-12
12x70 / 12x70 / 12x70

3. Ściąganie leżąc neutral 3x12-15
15x90 / 15x90 / 15x90

4a. Wiosło wyc dolny nachwyt 3x12
65kg

4b. Pullover 3x15
30kg

5. Face pull 4x10
10x40 / 10x40 / 10x40 / 10x40

6. Uginanie sztangą 3x6-8
8x60 / 8x60 / 7x60

7. Uginanie hantlą młotkowo modlitewnik 3x8-10
10x18 / 10x18 / 9x18

+ aero 35 min

Cóż, ciężko... Mimo że trening z tych lżejszych. No ale już chyba lepiej nie będzie. Na drążku + 1 rep. Dalej wiosło nachwytem zmieniłem na podchwyt, bo nachwyt poleciał w drugim treningu ostatnio. Potem za to na wyciągu dałem nachwyt zamiast podchwytu. Ogólnie plecy dobrze weszły. Na bicku to już prawie że brak pompy, ale znowu udało się dodać. Przy sztandze 2,5kg, przy hantli powtórzenia w każdej serii

Na koniec już tradycyjnie pozowanie. Ogólnie forma już jest niezła, i myślę że na prawdę już nie dużo zostało do dopalenia. Ale wiem też, że zaczął się ten okres, kiedy też i rozmiar będzie leciał... I tu muszę być ostrożny, żeby to dobrze wypośrodkować na te ostatnie tygodnie. Planowo jeszcze 2 tyg miałem ciąć, ale może wyjdzie trochę krócej. Wiem też że dużo wody trzymam, bo estro nawet nie zbijam jeszcze. No zobaczymy. Brzuch i uda też co raz lepiej, na scenie będzie normalnie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2602 Napisanych postów 2957 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 39557
Teraz ten line up pięknie wyglada, wlasnie o to mi chodziło, rewelacja, Przemo!
1

Przygotowania na sezon 2019, zapraszam:
https://www.sfd.pl/Dawid_Cnota__ROAD_TO_2019!-t1181749.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21524 Napisanych postów 30776 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870342
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4406 Napisanych postów 2549 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 35139
Jest Przemo naprawdę bardzo dobrze, teraz tylko żebyś nie przesadził właśnie z ta docinka, bo myśle, że jakbyś wodę zrzucił to praktycznie jesteś gotowy
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2478 Napisanych postów 5800 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 106173
dobrze jest, wodę zrzucić i można wychodzić

a. ja zawsze kminie czy przy line up lekko sie pochylić i dopinax brzuch czy byx mega wyprostowanym
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy start - nabór do kategorii Bikini Fitness

Następny temat

SFD Team - Łukasz Modzelewski - przygotowania do sezonu 2018

WHEY premium