SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pierwszy start - nabór do kategorii Bikini Fitness

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 15456

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 470 Napisanych postów 13028 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 79809
Rozpoczynamy nabór kandydatek do pierwszego startu w zawodach PZKFiTS/IFBB w kategorii Bikini Fitness.

Zgłoszenie należy zamieścić pod tym postem i musi zawierać komplet informacji, czyli:
- imię
- aktualną masę ciała
- staż treningowy
- aktualny trening
- dotychczasowy sposób żywienia
- trzy zdjęcia (przodem, bokiem, tyłem) wykonane w stroju bikini lub w bieliźnie, w taki sposób, aby były widoczne całe nogi
- link do profilu na facebook lub/i instagram (w celu weryfikacji).

Dziewczyny, których zgłoszenia będą kompletne i przedstawiona na zdjęciach sylwetka będzie predysponowała do udziału w zawodach w kategorii Bikini Fitness, otrzymają zaproszenie na indywidualne spotkanie z Panią Agnieszką Świtalską - Nawrocką.

Wybrane zostaną dwie/trzy dziewczyny posiadające predyspozycje do startu w zawodach sylwetkowych. Zawodniczki do pierwszego startu będą pod pełną, profesjonalną opieką Pani Agnieszki Świtalskiej - Nawrockiej - Sędzia PZKFiTS oraz pierwsza Mistrzyni Polski w Fitness Sylwetkowym.

W ramach opieki otrzymają na koszt SFD:
- indywidualnie dobrany plan treningowy,
- plan dietetyczny,
- lekcje pozowania,
- regularne konsultacje w Poznaniu (IRON GYM),
- wsparcie suplementacyjne.
Dodatkowo, każda dziewczyna będzie zobowiązana do regularnego prowadzenia dziennika w dziale “Przygotowanie do zawodów”.

Wszystkie pytania i wątpliwości można zamieszczać w tym temacie.

Termin zamieszczania zgłoszeń - do 15.09.2017
4
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 75
Witam :)
Jeśli pojawi się jeszcze w niedalekiej przyszłosci jakis nabór do przygotowań zawodniczek to jestem jak najbardziej chętna
Imie : Ilona
Wzrost: 160 cm
4. Aktualna masa ciała: 47 kg
5. Staż treningowy: trening siłowy od 2 lat
6. Aktualny trening: 4/5 razy w tyg., podział ( 1 dzien: dwugłowe+ triceps , 2 dzien : czterogłowe+biceps, 3 dzien: pośladki+plecy, 4 dzien: barki+klatka )
7. Dotychczasowy sposób żywienia: 3/4 posiłki, bez sprecyzowanej diety ani liczenia kalorii

Instagram : https://www.instagram.com/illuu96/

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aga Iron Sędzia PZKFITS
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 106 Wiek 5 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2500
Witam, Rozpoczynamy nabór kandydatek do pierwszego startu w zawodach Bikini Fitness. Zapraszam dziewczyny ....pracowite, rzetelne, z charakterem, które chcą spełnić swoje marzenie,i przygotować się do startu w zawodach...przeżyć na własnej skórze trud przygotowań uwieńczony udanym startem...
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 144 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 64397
1. Imię: Julia
2. Wiek: 21 lat
3. Wzrost: 162 cm
4. Aktualną masę ciała: 46kg
5. Staż treningowy: na samym początku street workout w 2013 roku, na siłownię zapisałam się po roku czasu, jednak ,,tak konkretnie" zaczęłam ćwiczyć dwa lata temu, sprawia mi to ogromną radość, trening i trzymanie diety to przyjemność, pewna część dnia.
6. Aktualny trening: aktualnie mam roztrenowanie, a wcześniej trening 5 razy w tyg., z priorytetem na barki i nogi. nogi+pośladki/barki+biceps/plecy+klatka/nogi+pośladki/barki+triceps
7. Dotychczasowy sposób żywienia: nadwyżka kaloryczna, śniadania białkowo-tłuszczowe, kolejne 4 posiłki zbilansowane, około 2500-2700 kcal, unikam glutenu.
8. Link: https://www.instagram.com/jula.g_1234/
9. Chciałabym spróbować swoich sił w zawodach - już etap przygotowań jest bardzo satysfakcjonujący, gdyż sama droga do celu jest już pewnego rodzaju sukcesem dla nas samych.

Zmieniony przez - julia1234 w dniu 2017-08-26 01:25:12

Zmieniony przez - julia1234 w dniu 2017-08-26 01:30:48
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aga Iron Sędzia PZKFITS
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 106 Wiek 5 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2500
Witam serdecznie, miło zobaczyć Twoje zdjęcia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aga Iron Sędzia PZKFITS
Specjalista
Czekamy na kolejne zgłoszenia, równie interesujące
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 144 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 64397
Dziękuję, czy jeszcze jakieś informację są potrzebne?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aga Iron Sędzia PZKFITS
Specjalista
Na razie nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 30
Witam, Czy zgłaszać się mogą tylko dziewczyny które jeszcze nie startowały?
Chciałabym się zgłosić aczkolwiek startowałam już w jednych zawodach bikini fitness, chociaż w przyszłości chciałabym zmienić kategorię :)
Pozdrawiam!

Zmieniony przez - aniawojton w dniu 2017-09-05 12:16:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11280 Napisanych postów 72478 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 956187
Wyraźnie jest napisane, ze chodzi o "pierwszy start" ale dla pewności niech potwierdzi to Pani Agnieszka :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Czy jeszcze ktoś się zgłosił? Jeśli nie, to konkurs wycofany czy mam szanse? Proszę o informację.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 67
Witam, (trochę ze spóźnieniem) chciałam wysłać zgłoszenie na nabór kandydatek do pierwszego startu:
Nazywam się Kristina,
Mam 17 lat, 164cm wzrostu, 57kg.
Zaczęłam ćwiczyć 3 lata temu, ale bardziej regularnie od ośmiu miesięcy. Aktualnie wykonuję treningi siłowe cztery razy w tygodniu (2x nogi i pośladki, 1x barki i triceps, plecy).
Instagram: https://www.instagram.com/kristinazhamgaryan/

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[BLOG] Fabio.

WHEY premium