SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Przemysław Górynowicz - przygotowania na sezon 2024 / 2025 / Sopot 2023 strona 1835

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3421137

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21514 Napisanych postów 30768 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870248
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Przemo, płatki moczysz we wrzątku? Ja zalewam zimną i na 1-2 min do mikrofali. Poza tym wystarczy, że dodasz trochę wody.

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13140 Napisanych postów 18874 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 339452
Pieczesz to pod przykryciem? Mi zawsze wychodzi soczysty bo ta woda nie odparuje i potem tylko na drugiej stronie na chwilę do ścięcia i ściągam. Ale mi do omleta idzie 600-800g jablek także to może dlatego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2435 Napisanych postów 3137 Wiek 32 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 173179
ile jablek ?XD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3964 Napisanych postów 4473 Wiek 41 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 182558
dmq92
Pieczesz to pod przykryciem? Mi zawsze wychodzi soczysty bo ta woda nie odparuje i potem tylko na drugiej stronie na chwilę do ścięcia i ściągam. Ale mi do omleta idzie 600-800g jablek także to może dlatego.


To na jakiej patelni Ty to pieczesz? Średnica 100cm?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21514 Napisanych postów 30768 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870248
Haha bez kitu, toć to jabłka z omletem a nie omlet z jabłkami Bzyku - zalewam, ale może ciut za mało? Z reszta ja nigdy omletów nie umiałem robić, tylko te brownie mi wychodzi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Już po zblendowaniu dolej wody, żeby było na tyle rzadkie, żebyś nie musiał łyżką tego wygrzebywać. I wtedy usmaż na trochę mniejszym ogniu. Będzie wilgotny jak ja jedząc Chimney'a ^^

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13140 Napisanych postów 18874 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 339452
No wygląda to tak: 35 cm średnicy jakoś





No co uwielbiam jabłka


Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2018-08-31 20:39:39

Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2018-08-31 20:40:43
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21514 Napisanych postów 30768 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870248
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2435 Napisanych postów 3137 Wiek 32 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 173179
jak pizza taka... z ananasem xD
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy start - nabór do kategorii Bikini Fitness

Następny temat

SFD Team - Łukasz Modzelewski - przygotowania do sezonu 2018

WHEY premium