SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

ryby

  • Dieta redukcyjna - zapotrzebowanie kaloryczne

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Tak makro jest jak najbardziej w porządku. Warto też abyś zadbał o jakość pożywienia Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze stanowią podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 819 Data: 2021-02-19 17:20:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dieta redukcyjna - zapotrzebowanie kaloryczne

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Tak makro jest jak najbardziej w porządku. Warto też abyś zadbał o jakość pożywienia Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze stanowią podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 819 Data: 2021-02-19 17:22:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jaki cel treningowy wybrać?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Jak chcesz zacząć redukcję to najlepiej oblicz swoje zapotrzebowanie korzystając z poniższego wzoru: http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne.

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 782 Data: 2021-03-09 20:37:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Rozbudowanie masy ciała

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1713 Data: 2021-02-27 11:36:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Oceńcie makrosy

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    Cześć! Niestety obecnie nic nie widać, ale na oko raczej nie jest dobrze określać zapotrzebowanie, ze względu na fakt, że możemy nie doszacować lub przeszacować ilość energii, którą potrzebujemy. Zachęcam do skorzystania z poniższego kalkulatora:

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1761 Data: 2020-11-17 09:14:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Budowa masy mięśniowej - suplementy

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1028 Data: 2021-08-23 14:42:03 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Delokatna poprawa wyglądu

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] wagę. Warto też zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1504 Data: 2020-10-17 18:30:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co dalej?

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    Cześć! Dalej powinieneś redukować, poziom tkanki tłuszczowej jest jeszcze daleko od takiego, który pozwoli Ci optymalnie rozpocząć budowanie tkanki mięśniowej. Obecnie wygląda jakbyś miał około 18% tkanki tłuszczowej, ale najlepiej jakbyś użył kaliperów, które pozwolą Ci to lepiej ocenić ze względu na fakt, że tkankę tłuszczową masz nie tylko na [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1493 Data: 2021-08-02 07:52:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jaki chleb do codziennej diety?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1576 Data: 2021-08-31 10:46:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Żel energetyczny

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1737 Data: 2021-07-20 18:14:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jedzenie w nocy

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Zapewne jesteś osobą szczupłą ze względu na fakt, że nie spożywasz odpowiedniej ilości kalorii jaką potrzebujesz. Zrób eksperyment i sprawdź jak dużo kalorii spożywasz w ciągu dnia - możesz skorzystać z dziennika dietetycznego na potreningu.pl - https://potreningu.pl/kalkulatory/kalorie Dodatkowo zapewne powodem może być fakt, że możesz [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 962 Data: 2021-04-30 07:45:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Czy aeroby są konieczne na redukcji?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1803 Data: 2021-04-29 09:19:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dieta do oceny

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1929 Data: 2021-02-10 17:52:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dieta

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    Cześć! Najpierw obliczy swoje zapotrzebowanie kaloryczne korzystając z poniższego kalkulatora: Zmieniony przez - FighterX w dniu 2021-05-05 18:39:53

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1386 Data: 2021-05-05 18:37:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Praca przy alkoholu, a budowanie masy

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] na poniższy artykuł: Podział kalorii powinien wyglądać tak: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1453 Data: 2020-10-10 20:27:48 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Redukcja - znaczne zmniejszenie kcal

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Jeżeli jesteś osobą skinny fat, która jadła 3,5 tysięcy kalorii i Twój trener zalecił Ci zejście o prawie 40% z kalorii byś zmniejszył swój brzuch, to zmień trenera. Jeżeli chcesz schudnąć, to zacznij od tego by wyliczyć odpowiednie zapotrzebowanie kaloryczne: http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne.

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1171 Data: 2021-03-05 15:50:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kreatyna - redukcja, wzrost wagi

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Cześć! Przede wszystkim taki deficyt nie jest zdrowy i szybko przestaniesz się czuć dobrze. Wylicz poprawnie zapotrzebowanie, tutaj masz wzór: http://www.sfd.pl/-t276436.html . Taki skok wagi nie jest normalny, dlatego powinieneś zmniejszyć deficyt i przeprowadzić normalną redukcję.

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1607 Data: 2021-06-10 14:13:53 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Redukcja Rekompozycja problemy

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 998 Data: 2021-01-22 06:53:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Pierwsza część redukcji i co dalej

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] redukować. Pamiętaj o odpowiednim podziale na makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1053 Data: 2021-09-09 15:37:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Odstający brzuch mimo niskiej wagi.

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] Następnie rozłożyć kalorie pomiędzy makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2487 Data: 2020-09-27 12:42:14 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)