SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

ryby

  • Rozpoczęcie treningu

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1334 Data: 2021-07-17 16:52:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Ci w tym pomoże: Następnie podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1621 Data: 2020-10-15 13:50:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Redukcja tkanki tłuszczowej

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] Następnie warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 838 Data: 2021-02-15 08:36:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Redukcja Teapot

    Post
    Ladies SFD
    PRO

    Wrocilam czerwona jak rak od opalania i z nowa umiejetnoscia - nauczylam sie patroszyc ryby :D Dzis rano myslalam, ze nie dam rady isc na silownie (stanik sportowy i poparzone plecy... :)) ) Ale po kilku godzinach jest lepiej i trening na pewno bedzie. Rozpisalam miske na dzis i jutro. /SFD/2017/1/9/e7cf6f77b56547d98cb0aee58ebf2583.jpg [...]

    Odpowiedzi: 1194 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-01-09 03:27:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Redukcja Teapot

    Post
    Ladies SFD
    PRO

    Hej hej! Ostrzegam, szykuje sie kolejny post - dluzyzna 8-) Jak napisałam posta z pytaniem czy drogo wychodzi, to zastanawiałam się czy dobrze to ujęłam. Widać dobrze, ryby jak wszędzie to luksus. :-) Oj tak. Swieza ryba to nie jest najtanszy produkt niestety. Mrozone ratuja moj budzet :-) Wypadl mi jeden trening w tym tygodniu z piatku, mialam [...]

    Odpowiedzi: 1194 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-26 23:03:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jak szybko przytyć?

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] Pamiętaj by większość rzeczy dostarczać z wartościowych źródeł, ale możesz sobie pozwolić na odstępstwa ze źródeł mniej preferowanych ;-) Preferowane źródła białka: mięso, ryby, jaja, twarogi, sery, odżywki białkowe, mniej preferowane źródła białka to przetwory mięsne (szynki, mielonki itp) Preferowane źródła tłuszczu: mięso, ryby, jaja, sery, [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1052 Data: 2020-06-27 07:30:48 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Dieta na mase do oceny 3100 kcal

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1487 Data: 2021-01-30 12:42:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Suplementacja - wybór

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1421 Data: 2021-08-09 18:31:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 948 Data: 2021-01-04 13:00:11 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Cel treningowy - wybór

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 907 Data: 2021-06-24 07:48:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jaki wybrać cel treningowy?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Biorąc pod uwagę wszystko co napisałeś, zachęcałbym do spędzenia dwóch tygodni w zerowym bilansie kalorycznym, w trakcie których zrobisz sobie roztrenowanie. Pamiętaj o odpowiednim rozbiciu makroskładników: Poziom tkanki tłuszczowej pozwala na wejście na masę, także możesz spokojnie zacząć budować przez dodanie, po wspomnianych wyżej dwóch [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 856 Data: 2021-03-05 07:45:05 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Odstający brzuch mimo niskiej wagi.

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] Następnie rozłożyć kalorie pomiędzy makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2429 Data: 2020-09-27 12:42:14 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Redukcja Rekompozycja problemy

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 995 Data: 2021-01-22 06:53:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kreatyna - redukcja, wzrost wagi

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Cześć! Przede wszystkim taki deficyt nie jest zdrowy i szybko przestaniesz się czuć dobrze. Wylicz poprawnie zapotrzebowanie, tutaj masz wzór: http://www.sfd.pl/-t276436.html . Taki skok wagi nie jest normalny, dlatego powinieneś zmniejszyć deficyt i przeprowadzić normalną redukcję.

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1585 Data: 2021-06-10 14:13:53 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Redukcja - znaczne zmniejszenie kcal

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Jeżeli jesteś osobą skinny fat, która jadła 3,5 tysięcy kalorii i Twój trener zalecił Ci zejście o prawie 40% z kalorii byś zmniejszył swój brzuch, to zmień trenera. Jeżeli chcesz schudnąć, to zacznij od tego by wyliczyć odpowiednie zapotrzebowanie kaloryczne: http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne.

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1152 Data: 2021-03-05 15:50:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Praca przy alkoholu, a budowanie masy

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] na poniższy artykuł: Podział kalorii powinien wyglądać tak: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1442 Data: 2020-10-10 20:27:48 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Dieta

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    Cześć! Najpierw obliczy swoje zapotrzebowanie kaloryczne korzystając z poniższego kalkulatora: Zmieniony przez - FighterX w dniu 2021-05-05 18:39:53

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1372 Data: 2021-05-05 18:37:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Masa czy redukcjaa?

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1591 Data: 2021-08-24 14:06:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dieta do oceny

    Post
    Szybkie pytania bez logowania
    PRO

    [...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1909 Data: 2021-02-10 17:52:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jedzenie w nocy

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Cześć! Zapewne jesteś osobą szczupłą ze względu na fakt, że nie spożywasz odpowiedniej ilości kalorii jaką potrzebujesz. Zrób eksperyment i sprawdź jak dużo kalorii spożywasz w ciągu dnia - możesz skorzystać z dziennika dietetycznego na potreningu.pl - https://potreningu.pl/kalkulatory/kalorie Dodatkowo zapewne powodem może być fakt, że możesz [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 950 Data: 2021-04-30 07:45:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)