Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TU ZADAJEMY POJEDYNCZE PYTANIA!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 255363

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 273 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4512
Czy przy cwicszeniu na klatke powinienem zwiekszec ciezar co serie ? Bo ja zawsze cwicze kazda serie tym samym ciezarem i tyle samo powtrzen czyli 8
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 498 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4653
maricnias Oczywiście, że powinieneś zwiększać ciężar czyli progresję. Ja proponowałbym Ci 12/10/8/6 za każdym razem zwiękzać ciężar o 5kg.

http://www.sfd.pl/Synthol_Boys_Frajerzy-t183948.html - wybieramy największego downa z największych ;DD

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5
mam 17 lat. cwicze treningiem na mase. ale przykladam sie do wyciskania na barki. zaczynam od 64kg a koncze na 80 seriam 10/8/8/6/4 i prosilbym o pomoc czy w moim wieku moge zwiekszac ciezar-boje sie o kregoslup a chce podnosic wiecej. tylko czy to jest bezpieczne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 219 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7109
siema mam takie pyt odnośnie ćwiczeń na brzuch,jestem w trakcie redukcji i nie wiem czy zacząć trenować brzuch,zostało jeszcze na nim trochę fatu i nie wiem czy to ma sens,czy dopiero jak pozbędę się fatu to zacząć go ćwiczyć???jak uważacie?

"No pain No gain"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 144 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2830
ja mam też pytanie co do brzuch, chciałbym zwiększyć masę mięśni brzucha to powinienem ćwiczyć a6w czy ABS 2 nie wiem czy dobrze napisałem
proszę o odpowiedź :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 184 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10814
czy cwiczac systemem 5x5, moge do tricepsu/bicepsu dorzucic 2 dodatkowe cwiczenia?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 9858 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 59190
wojtas785

2-3 x w tyg.

PAT152
Mozesz a nawet powinieneś zwiekszasz ciezar, to z glowa zeby nie skakac z treningu na trening po 10k, tylko rozsadnie zeby z tego czerpac korzysci, a nie dazyc do kontuzji.

Burbon17
Brzuch jak kazdy inny miesien potrzebuje treningu, nie wazne czy redukcja czy masa.

puchacz122
zalozenia planu a6w a twoj cel to 2 odmienne sprawy, abs2 a twoj cel mniej wiecej by bylo, radze ulozyc samemu plan a brzuch.

Bre
z 5x5 chcesz zrobic smietnik tylko po co?

PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
http://www.pajacyk.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 184 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10814
zeby bylo smiesznie, pytam sie bo wszedzie jest napisane zeby dorzucac 2 cw do tego glownego i tak jest z wiekszymi miesniami a nie wiem czy do mniejszych tez dorzucac 2 czy 1 wystarczy spokojnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 121 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7967
Czy w dni poza treningowe (pon, środa, piątek i niedziela), można czasami zrobić jakąś seryjke w wyciskaniu na płaskiej lub podciąganie na drążku ? Tak na odstresowanie, pozytywny sposób
Chce przybrać na masie.

Zmieniony przez - Mysz3k w dniu 2008-11-03 14:57:45

Practice makes perfect.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Nie ma sensu zamiast tego zjedz lepiej lub pośpij

pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na ekstremalny wzrost siły!!!!!!!

Następny temat

Prosze o porade.

Spalanie
Polecane artykuły