Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
111
mam pytanie co do treningu a mianowicie glownie mi chodzi o zdobycie masy-waze malo ale mam rzezbe jednak masa to to co mnie teraz interesuje.Ogolnie wyglada to tak ze pracuje 4 dni a kolejne 4 dni mam wolne wiec cwicze wtedu gdy mama wolne
np. poniedzialek klatka
wtorek biceps
sroda barki
czwartek triceps
Szacuny
0
Napisanych postów
476
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2763
Witam. ćiwcze splita i zawalilem 2 treningi z rzedu niestety:( i mam pytanie czy moge wykonac 2 treningi w jeden dzień żeby nadrobic utracony trening zalezy mi abe je zrobić. Moge tak zrobić. Pierwszy trening w dzniu (nogi+barki+przedramie) drugi (plecy+biceps) prosze o odp.
pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
90
Cwicze juz regularnie jakies 3 miesiace. Poczatkowo efekty byly naprawde dobre. Teraz jednak zamiast progresu widze spadek. Co gorsza wiem ze nie wynika on z przetrenowania, specialnie nawet robilem tygodniowa przerwe widzac brak postepow. Po czasie pomyslalem ze moze to wynikac tego ze podnosze za malo na serie, tu tez jednak sie myslilem . Powoli trace chec do cwiczen, bo zamiast rozwijac sie , dostrzegam spadek masy miesniowej, bardzo prosze o rade, bo sam nie jestem w stanie nic wymyslic.