Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TU ZADAJEMY POJEDYNCZE PYTANIA!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 255490

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 43 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 267
Ale np A6W robi sie codziennie i widac efekt a czy jak bede cwiczyl co 2 dzien bedzie lepiej ?? albo inaczej : kiedy beda lepsze efekty;
a)cwiczyc codziennie ale mniej intensywnie i np co 2 dzien tylko 40 brzuszkow a reszta trening na maxa (tyle na maxa na ile miesnie pozwola)
b) czy c o2 dzien i cwiczyc np 1 serie wiecej ale juz wtedy calkowicie na maxa i jeden dzien regeneracji i znowu calkiem na maxa zeby te miesnie bardzo czuc ??

...::: Stary numer wspierać tych co są najgorsi,bo na ich tle nawet przeciętni są widoczni :::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Ale A6W nie jest dobrym treningiem w moim przekonaniu

Lepsza opcaj B co drugi dzień

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 43 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 267
Aha ;] wielkie dzięki ;] a moze masz jakis dobry plan cwiczen pompek ?? bo robie ale tak tylko aby robic a bym chcial robic tak zeby efekty byly widoczne,cwiczylem sporo na klate ale szlo tylko w sile a rzezba sie wcale nie zrobilem i jestem ciekawy czy jakis jest plan zeby zrobic dobra rzezbe ?? najlepiej pompki ale sztange i ławeczke tez mam ;] z gory dzieki ;]

...::: Stary numer wspierać tych co są najgorsi,bo na ich tle nawet przeciętni są widoczni :::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Najlepeij byłoby gdybyś ćwiczył sobie całe ciało

A rzeźba czyli niski poziom tłuszczu to głównie dieta

Pompki możesz robić w różnym rozstawie rąk , na podwyższeiu lub z plecakiem na plecach dla mocniejszego obciążenia

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 217 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 7894
odpowie ktoś na moje pytanie 2 stony wcześnej

%)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
mentol555

Sprawdzaj w pełnym zakresie ruchu czyli sztangielka dochodzi do brzucha choć obie wersje są dobre bo zalezy w jakim zakresie ruchu ćwiczysz.

Jezeli łokieć wychodzi poza obrys pleców częśc pracy przejmuje tylni akton naramiennego

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Własnie klate to ja mam szczupla :D i nie musze palic tluszczu tylko chcial bym zeby byla bardziej widoczna to mam teraz mase cwiczyc ??

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
tutaj zalezy czy Cie zadawala jej wielkość

jesli tak to może być przykryta warstwą tłuszczyku i dlatego jej nie widać

a jeśli jest mała to masuj , wszystko nie tylko klate

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 65 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1821
UGINANIE NÓG W LEŻENIU - jak można zastapić to ćwiczenie? bo nie mam na siłowni maszyny do tego ćwiczenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
żuraw - kojarzysz??

pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na ekstremalny wzrost siły!!!!!!!

Następny temat

Prosze o porade.

Spalanie
Polecane artykuły