Szacuny
33
Napisanych postów
9858
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
59190
Mysz3k warto od pierwszego dnia nie mowie tu o wyliczaniu co do jednego grama bialka, ale o racjonalnym odzywianiu sie.
KubaTzn w jakim celu cwiczysz systemem a6w? jesli cel zgodny z zalozeniami treningu to zaczynasz od poczatku. Jesli masa czy rzezba to pomyliles plan treningowy.
Kokos93_xD Nabierasz masy na cale cialo, i tak samo redukujesz, jesli chcesz sie pozbyc tluszczu to hiit 2-3x w tygodniu dobra sprawa nawet na masie, o ile nie masz problemu z nabieraniem masy.Nie da sie spalic tluszczu miejscowo.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1090
Mam następujący problem. Jakimi ćwiczeniami mogę zastąpić Przyciąganie górnego wyciągu do klatki podchwytem i szerokim nachwytem w domowych warunkach? Zależy mi na ćwiczeniach, których efekty będą jak najbardziej podobne.
Dodam, że w domu mam hantle, sztangę, ławkę łamaną i drążek do podciągania.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
59
Ćwicze planem FBW 3 razy w tygodniu (poniedziałek, środa, sobota). Jeżeli np. w sobotę opuszczę trening to czy ćwiczyć w niedziele a potem normalnie w poniedziałek czy lepiej całkiem odpuścić ten jeden trening?
Szacuny
0
Napisanych postów
219
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2437
Witam, mam pytanko... mam zamiar zacząć brać Cell Pump + Glucosamine 1000 z Olimpu + VitaMin również z Olimpu. Mogę tak brać?? Nie "gryzie" to sie ze sobą?
Jakie Załozenie Masz...? Proste Walczyc I Wygrywac...dume W Sercu Masz
--------------------------------------------------------------------------------
Choć Życie Ciąży A Psychika Siada Nie Poddam Sie To Moja Zasada[!]
Szacuny
0
Napisanych postów
219
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2437
glusosamine na stawy ( wiesz... przysiady, itp. ) a bezpośrednia przyczyna to kontuzja nadgarstka
Jakie Załozenie Masz...? Proste Walczyc I Wygrywac...dume W Sercu Masz
--------------------------------------------------------------------------------
Choć Życie Ciąży A Psychika Siada Nie Poddam Sie To Moja Zasada[!]
Szacuny
33
Napisanych postów
9858
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
59190
Glucosamina jest w miare ok,(ale nie ma szalu, zbyt duzo tego trzeba jest i przez dlugi okres) w brew temu co sie sadzi na forum, ale lepsze wg. mnie, sam testowalem, jest np. arthro stop plus