Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
248
Witajcie.Schudłam kolejny kg.(ubyło mi już 7),ale mam problem.Moja dolna część ciała(talia,biodra itd.już nie żle wyglądają ale mam wrażenie że ramiona i barki (stoją w miejscu).może ktoś ma jakieś ćwiczenia na górną część ciała-przypominam iż ćwiczę na wioślarzu.pozdrawiam.
Szacuny
1440
Napisanych postów
4154
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
73856
Tłuszczyk nigdy nie schodzi miejscowo tylko z całego ciała, więc jeżeli góra ciała wydaje ci się większa to tylko dlatego, że jest ona bardziej rozbudowana niż dół ciała. Oczywiście zakładając, że pozbyłaś się już niechcianego tłuszczu.
Rozwiązania są dwa: zaakceptować to jak się wygląda, albo rozbudować dół żeby pasował do góry :)
Biegać szybciej, Skakać wyżej, Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
399
Natknąłem się na forum na takie gify, gdzie pokazane było jakie ćwiczenia wykonywać i w jaki sposób. Nie mogę tego znaleźć. Prosiłbym o wklejenie linku.
Szacuny
0
Napisanych postów
34
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
248
FSL.Jeszcze nie zgubiłam całego tłuszczyku zostało mi jeszcze około 3-5kg,dlatego ta góra trochę mi nie pasuje.Od kiedy pamiętam biodra miałam bardziej rozbudowane jak ramiona a teraz jest na odwrót.pozdrawiam.