Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TU ZADAJEMY POJEDYNCZE PYTANIA!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 255524

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 121 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7967
Podziekował,
Czasami nie jestem w stanie usiąść namiejscu a co dopiero zasnać. Trzeba bedzie jakiś worek zamontować czy co.

Practice makes perfect.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 211 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 10792
po 2 miechach FBW zmienic sobie go na innego FBW czy na splita już ? staż: 2 miechy ACT + 2 miechy FBW
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 514 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14192
elo
moge prosic jakies cwiczenia na srodkową częsc klatki

Zmieniony przez - Filon 4 w dniu 2008-11-03 21:25:02

ze swej porażki uczyń zwycięstwo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 219 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2437
wycisk wąsko

Jakie Załozenie Masz...? Proste Walczyc I Wygrywac...dume W Sercu Masz
--------------------------------------------------------------------------------
Choć Życie Ciąży A Psychika Siada Nie Poddam Sie To Moja Zasada[!]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 104 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1694
Najpierw cykl z reactorem czy z monohydratem a moze razem ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 132 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1223

Witam mam 19 lat moj staz na silowni ciezko okreslic bo mieszalem z boksem wiec czesto siłownie olewałem ale teraz juz 3 miesiac skupiam sie tylko na pakowaniu chodzi o klatke mianowocie siła jest ok wyciskam 105 kg przy 77 kg wagi chodzi mi o jej wyglad jest płaska rozrasta sie bardziej na boki niz do przodu wielu znajomych ktorzy wyciskaja mniej maja bardziej zarysowana
Obecny plan na klate:
Poniedzialek-płaska laweczka 30kgx10,40kgx10,50kgx10,60x10 i 4 serie 70kgx6 z tym ze co tydzien dodaje 2,5kg w tym momencie robie juz ostatnio 80kg
wysiskanie w waskim chwycie 4x10 55kg
wysiaknie hantelek na skosie 12,10,8,8 ciezar od 20-25
buterfly 12,10,8,8
Czwartek wsumie to samo tylko na plaskiej ostatnie 4 serie ciezarem 10% mniejszym i zamiast buterfly rozpietki
Dieta w miare mozliwosci staram sie jesc jak najwiecej bialka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 301
Czy mogę prosić o wejście na mój temat i pomoc w sprawdzeniu ?? https://www.sfd.pl/Trening_do_oceny_-_indywidualna_rozpiska-t447529.html#post0  Jeśli ten temat jest niewłaściwy proszę o przeniesienie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 9858 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 59190
KubaTzn

Zmienic mozesz na co tylko chcesz, zawsze to bedzie nowe doswiadczenie z ktorego mozesz wiele wyciagac.

Filon 4
Atlas cwiczen.

Represser
umiesz czytac? to przeczytaj nazwe dzialu najpierw.

Bocian_krk

podaj swoj konkretny staz, nie zadne mniej wiecej, zarys ostatniego planu, przynajmniej podzial parti.

I wklej swoj caly aktualny plan.

PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
http://www.pajacyk.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 235 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3694
w cwiczeniach o ABS2:

1)wypchniecie nog w lezeniu:

Zaczynam zawsze od ziemi podnoszenie nog czy od pół metra?

CZyli wypchniecie do gory i powrot az do ziemi czy wypchniecie do gory i pworot do polmetra?

2)Skłony tułowia w lezeniu z uniesionymi nogami:

W aw6 bylo ze nogi i tułow szły razem. Tutaj mam rozumiec ze nog nie ruszam i sa ciagle w gorze az do zakonczenia serii ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 23463 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 95236
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na ekstremalny wzrost siły!!!!!!!

Następny temat

Prosze o porade.

Spalanie
Polecane artykuły