Szacuny
2
Napisanych postów
157
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2592
Witam. waże 80kg, 75kg to moja optymalna waga - niskie BF, chcę ważyć 83kg ( przy niskim BF ) czyli chce nabrać mniej wiecej 7kg masy mięśniowej
moje pytanie: poinienem najpierw zredukować tłuszczyk i zacząć trening na masae, ćwiczyc na mase i jednocześnie jakoś rdfukować, ćwiczyć na mase, a gdy już będe ważył np. te 87kg zaczać redukcje ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Wszystko zależy jak chcesz wyglądać na najbliższe wakacje jeśli nie zależy Ci na wyglądzie jedź z masą ewentualnie dieta na lekkim plusie a nadmiar tłuszczyku kontroluj aerobami w nietreningowe
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2577
Witam, mam proste pytanko, jeśli po 4 miesiacach treningu w tym 2 FBW, czuje zastój to dodać np jedną serie więcej do kazdego cwiczenia i dalej jechac tym planem jesli do tej pory szlo ladnie czy przerzucic sie na split o ktorym mysle od dluzszego czasu? Pozdrawiam :)
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2577
dieta i regeneracja na pewno nie :) zmodyfikował to chodzi o dodanie np po serii do kazdego cwiczenia? (nie czuje juz takiego zmeczenia jak na samym poczatku kiedy zaczynalem cwiczyc, ciagle zwiekszam obciazenie, wykonuje wszystko poprawnie i tyle powtorzen ile trzeba, lecz nie ma sensu katowac sie z niewiadomo jakimi kg i ledwo dokańczać serie... czy zmienic kolejnosc wykonywania cwiczen, cwicze systemem a-b-a b-a-b, to zmienic cwiczenia? czy tylko kolejnosc wykonywania
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1259
Moje pytanie brzmi tak: czy po ukonczeniu calego cyklu cwiczen na brzuch A6W nie schudne za bardzo? Bo i tak jestem wystarczajaco chudy chodzi mi o jak najlepsze wyrzezbienie i wzmocnienie brzucha:)
P.S. Nie moglem sie doczytac tematu w ktorym byla odpowiedz na takie pytanie.;)