Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TU ZADAJEMY POJEDYNCZE PYTANIA!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 255620

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 137 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2774
Mam hantle po 10 kg na poczatku robilem 12 razy w serii a po 2 tygodniach robie 18 razy w serii.To o ile gdzies teraz mam zwiekszy ciezar????
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Możesz zwiekszyć o 5 kg myślę że będzie w sam raz (czyli po 2,5 kg każdą hantle)

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 178 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5559
Witam. Jedno małe zapytanie. Za tydzień kończe swoje pierwsze FBW. Po nim chce zacząć drugie (metodą 15-10-5) i stąd moje pytanie, ZALECANA JEST PRZERWA W ĆWICZENIACH MIĘDZY PIERWSZYM A DRUGI FBW? Dodam że pierwszy trwał 8 tygodni bez przerw, trening 3 x tyg.

Pozdrawiam Allegrowicz88
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
tak zrób sobie tydzień roztrenowania odpocznij i wtedy zaczniesz kolejny cykl

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 36 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1539
jak w poprzednim fbw miałem Wyciskanie "francuskie" sztangi w leżeniu to w następnym fbw też mogą dać to ćwiczenie ?? ( 1 fbw było z 12 powtórzeniami, w tym będzie 15-10-5 )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 411 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13529
Zaleca się zmianę ćwiczeń co jakiś czas, ale jak bardzo chcesz to zostaw

"Went the distance now I'm not gonna stop"

http://www.sfd.pl/Nabijamy_kasę_v5_!!!!!-t449049-s35.html 
-dolącz się, nie każdy może sobie pozwolić na 6 posiłków dziennie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 23463 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 95236
degussa555

jak zmieniasz ten system powtórzen na 15-10-5 to mozesz jechac tym samym planem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 381
Witajcie,
robie ABS II na brzuch od 5 miesięcy. Jestem już na najwyższym poziomie od dwóch tygodni. Ćwiczenia cały czas wykonywałem sumiennie i naprawdę się przykładałem. Przy wzroście 182cm i wadze 76kg czuje mocne i twarde mięśnie, ale jednak pod warstewką tłuszczu. Co zalecacie teraz: ćwiczyć dalej najwyższy poziom absII, aż skończę trening na masę za jakiś miesiąc i potem robiąc trening redukcyjny wykorzystać 6 weidera (podobno bardziej spala tłuszcz niż robi mięśnie, więc by pasowało)? Dobrze myślę czy może coś innego proponujecie? Chcę pozbyć się tłuszczu z brzucha!

pzdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 381
Dodam, że na aeroby już chodzę dłuuugo. Od 6 lat pływam 3 razy w tygodniu (razem do 5-6km tygodniowo: na każdym basenie jest 1km ciągłego pływania i 20x50m sprintów). Na siłownię też 3 x tydz. Czy jest taka możliwość, żeby utrzymując minimalnie minusowy bilans kaloryczny kontynuować trening na masę i czy to w ogóle ma sens?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
redukcja to głównie dieta trening masowy moze śmiało zostać , jak jedziesz trening masowy tzn że masz diete na dodatnim bilansie więc dlatego mięśnie są przykryte tłuszczem

Skończ cykl masowy zejdz z bilansem do zera i jedz treningiem na mase

pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na ekstremalny wzrost siły!!!!!!!

Następny temat

Prosze o porade.

Spalanie
Polecane artykuły