Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TU ZADAJEMY POJEDYNCZE PYTANIA!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 255503

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68
mam takie pytanko:
jak poszerzyc swoja lape ? w sensie dlon. jakie cwiczenia najlepiej? mozecie cos polecic ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
na poszerzenie dłoni nie znam ćiwczeń i o takowych nie słyszałem raczej to kwestia uwarunkowana genetycznie

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1608 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6959
robiąc wspięcia na palce na karku mam 19kg i ćw powtarzam spokojnie 30 razy/ 2 s , zwiększyć ćiężar czy do tego ćw wystarcza kg?

idź za głosem serca,
p****** presje rówieśniczą,
ćwicz to co chcesz nawet gdy kumple nie ćwiczą!!!
mój trening: http://www.sfd.pl/nie_mam_pewności_czy_trening_jest_dobry,_co_na_to_specjaliści_-t504590.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Dołóż tak żebyś robił w zakresie 15-20 powt

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 431 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2318
Rion10-nie chodzi tu jakie bym chcial wykonywac cwiczenia tylko kiedy sie przechodzi na trening dla zaawansowanych bo pewnie jakis ;epszy on jest czy jakos tak

Najsilniejsi to nie Ci, którzy nigdy nie przegrali, lecz Ci, co z sukcesem podnieśli się po porażce...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 89
Nie wiecie może jakie białko jest najlepiej przyswajalne dla osób z grupą ,,A"?
Z góry dięki za odpowiedź
PS. Myśle że tu nie są potrzebne informacje o mnie, pozdro.
Jesli tak to prosze o wyszczególnienie co mam podać.

Zmieniony przez - tyson91 w dniu 2008-05-31 14:54:54

Jeśli kiedyś przyjdzie czas paść to paść na szczycie...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 193 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12795
Tyson91 ja Ci niestety nie odpowiem :P Ale mam pytanko. Zmieniłem plan na bicka ale mam słabą pompe po treningu. słyszałem że to przez za długie przerwy, faktycznie robiłem po 3 minuty. jak skróce przerwy to bedzie pompa? Pozdro

"Gdybym miał szerokie bary, stukłbym mendzie okulary"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
tyson91

Diety zgodne z grupą krwi traktuj raczej jako ciekawostkę nic więcej

Lolek193

A do czego Ci potrzebna pompa skróć przerwy do 1-2 minut

Maku17

To raczej od Twojego rozwoju zależy , wiedzy . Na pewno kilka ładnych lat musi upłynąć. Dodatkowo jełsi nie będziesz w stanie podstawowymi planami pobudźić do wzrostu mięśni będzie znaczyć że trzeba przejść na wyższy poziom

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 69 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 187
Ile razy w tygodniu można trenować przedramiona ? (Słyszałem dużo opinii) I jakie ćwiczenia oprócz :
-Uginania ramion ze sztangą nachwytem stojąc:
-Uginania nadgarstków podchwytem i nachwytem w siadzie stosować ?
I jeszcze dwa pytania :
1) Czy to normalne, że przy uginaniu nadgarstków podchwytem jestem wstanie zastosować dużo większy ciężar niż przy nachwycie (Podchwyt: 18kg Nachwyt: 9kg)
2)Czy trenując przedramiona trenujemy do pełnego wyczerpania ? I jeszcze, czy grupa mięśni zginaczy i prostowników nadgarstków zaliczają się do jednej partii mięśni (czyli 12 serii po 6 ćw na każdą) Czy są to dwie partie i na każdą robimy po 12 serii ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 476 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2763
witam czy trening 15-10-5 można wykonywać 2 razy na tydzień???
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na ekstremalny wzrost siły!!!!!!!

Następny temat

Prosze o porade.

Spalanie
Polecane artykuły