Szacuny
0
Napisanych postów
431
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2318
Rion10-nie chodzi tu jakie bym chcial wykonywac cwiczenia tylko kiedy sie przechodzi na trening dla zaawansowanych bo pewnie jakis ;epszy on jest czy jakos tak
Najsilniejsi to nie Ci, którzy nigdy nie przegrali, lecz Ci, co z sukcesem podnieśli się po porażce...
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
89
Nie wiecie może jakie białko jest najlepiej przyswajalne dla osób z grupą ,,A"?
Z góry dięki za odpowiedź
PS. Myśle że tu nie są potrzebne informacje o mnie, pozdro.
Jesli tak to prosze o wyszczególnienie co mam podać.
Zmieniony przez - tyson91 w dniu 2008-05-31 14:54:54
Jeśli kiedyś przyjdzie czas paść to paść na szczycie...
Szacuny
0
Napisanych postów
193
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12795
Tyson91 ja Ci niestety nie odpowiem :P Ale mam pytanko. Zmieniłem plan na bicka ale mam słabą pompe po treningu. słyszałem że to przez za długie przerwy, faktycznie robiłem po 3 minuty. jak skróce przerwy to bedzie pompa? Pozdro
"Gdybym miał szerokie bary, stukłbym mendzie okulary"
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
tyson91
Diety zgodne z grupą krwi traktuj raczej jako ciekawostkę nic więcej
Lolek193
A do czego Ci potrzebna pompa skróć przerwy do 1-2 minut
Maku17 To raczej od Twojego rozwoju zależy , wiedzy . Na pewno kilka ładnych lat musi upłynąć. Dodatkowo jełsi nie będziesz w stanie podstawowymi planami pobudźić do wzrostu mięśni będzie znaczyć że trzeba przejść na wyższy poziom
Szacuny
2
Napisanych postów
69
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
187
Ile razy w tygodniu można trenować przedramiona ? (Słyszałem dużo opinii) I jakie ćwiczenia oprócz :
-Uginania ramion ze sztangą nachwytem stojąc:
-Uginania nadgarstków podchwytem i nachwytem w siadzie stosować ?
I jeszcze dwa pytania :
1) Czy to normalne, że przy uginaniu nadgarstków podchwytem jestem wstanie zastosować dużo większy ciężar niż przy nachwycie (Podchwyt: 18kg Nachwyt: 9kg)
2)Czy trenując przedramiona trenujemy do pełnego wyczerpania ? I jeszcze, czy grupa mięśni zginaczy i prostowników nadgarstków zaliczają się do jednej partii mięśni (czyli 12 serii po 6 ćw na każdą) Czy są to dwie partie i na każdą robimy po 12 serii ?