Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TU ZADAJEMY POJEDYNCZE PYTANIA!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 255488

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51
Kuro nie moge znalezc opcji prywatna wiadomosc wiec linka podaje tutaj https://www.sfd.pl/Miesnie_brzucha_co_po_a6w_-t433381.html. Prosze moderatora zeby usunal ten post po jakims czasie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 81 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 566
Co jaki czas trzeba zmieniać plan treningowy? Na razie jadę na planie już prawie 2 miesiące.

"Umrzeć to nie sztuka natomiast sztuką jest żyć
Prawdziwym arcydziełem - żyć i nie zejść na psy..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 51 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 527
mam nadzieję, że nie popełnię jakiegoś strasznego błędu, jeśli skopiuję swój post do innego działu - bo tu chyba mogę dowiedzieć się wyłącznie ile kg białek muszę jeść dziennie żeby podnieść na klatę swój samochód
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 44 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 272
Czym można zastąpić w treningu 5x5 mc na prostych nogach oraz mc na ugiętych nogach?

Nie mam pasa i nie chcę się kontuzjować przy podnoszeniu dużych ciężarów...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 181
Witam... mam 16 lat biore 90 kg na klate waze 75 kilo i nigdy niebralem odzywek ale teraz chcial bym zaczac, mam pytanie jakie jest najlepiej brac i jaki by byl dobry plan treningowy??:)z góry dzieki:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 81617
Seryozha – jak jesteś w cyklu to brać odżywki z zaleceniem producenta. A takie rzeczy jak białko to jak najbardziej – zgodnie z brakami w diecie.

Basin – ustalasz rozkład dnia i się go trzymasz. Tzn. dzielisz dietę na 5 – 6 posiłków. Co trzy – cztery godziny. Wstajesz, jesz śniadanie i dalej jedziesz z rozkładem.

Oczywiście sprawa nie jest taka prosta. Bo też robiłem 12, więc wiem jak jest. Z pomocą przychodzą batony proteinowe, shake-i itp.

Dodatkowo polecam rozwinąć wiedze na temt asortymentu supli poprawiających regenerację i lepszy sen.

Jesteś, jak zgaduje w UK, więc można pokombinować i zaopatrzyć się we wszystko w miarę tanio.

Samanta – nie ma łatwej, prostej opowiedzi na Twoje pytanie. Niestety. Co mogę powiedzieć – poszperaj w dziale
Dzienniki Treningowe. Tam są panie, które się znają na rzeczy. Szczególnie Obi, pani moderator.

Po drugie – nie patrz na figury fitnesek. Oprócz photoshopa, dochodzi jeszcze drakońska dieta oraz odżywki i suple. Nie zawsze w pełni legalne.

M1k – jak chcesz biegać bez zadyszki to nie oczekuj jakiś oszałamiających rezultatów w redukcji.

Różne są reakcje. Nudności. Zawroty głowy. Bóle. Ja osobiście mam uczucie jakby w środku się wszystko popsuło, pogniło.

Taka jest cena sześciopaka.

X_Nyga – weź się do kupy ogarnij. 4 tyg. ACT. Potem FBW. I tyle.

Zamsong - poczytaj czerwony powdwieszony topic. Tam znajdziesz wiele propozycji treningowych.

Tofik1987 – prostej odpowiedzi nie ma. Jeżeli śa postępy i się nie nudzi to możesz jechać ile chcesz. Zakłada się, że co 4 – 6 tyg. Powinien być tydzień przerwy. A potem zmiana.

Dla mnie osobiście 4 tygodni to max.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 69 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 187
Pytanie o kreatynę, jeśli w 1 kapsułce mam 1,2g kreatyny, to jeśli mam ją stosować np. 2x5g to znaczy, że łykam dziennie 10 kapsułek, czy ograniczyć tę ilość do mniejszej ?
I kolejne, szukałem, czytałem i znalazłem wiele sposobów na to jak brać kreatynę, ale który z nich mam wybrać na początek ?
Z fazą nasycenia, bez fazy nasycenia, a może taki "4 kapsułki dziennie po treningu lub o podobnej porze w dni nietreningowe."
Mój staż 6 miesięcy, dieta i trening jest.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Z tego co pamiętam to w kapsułce jest 1,25g więc bierz 4 kapsy na raz

Ja bym stosował 4 kapsy rano na czczo i 4 kapsy po treningu w dni nietreningowe i tylko 4 kapsy na czczo w nietreningowe

pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 219 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2437
witam, jeśli chodzi o trening 5x5:
1. można go robić 4 dni w tygodniu czy tylko 3?
2. jeśli moje 1pm to 60 kg, 3-4pm to 52kg, gdzieś 6-7 pm to 40 kg, to co do ciężarów to może być tak na początek? :
I. 25 kg
II. 30 kg
III.35 kg
IV. 40 kg
V. 45 kg

Czy może tak?? :
I. 20 kg
II. 30 kg
III.35 kg
IV. 40 kg
V. 50 kg

Napiszcie proszę jak bd najlepiej... chociaż na to pierwsze na początek

Jakie Załozenie Masz...? Proste Walczyc I Wygrywac...dume W Sercu Masz
--------------------------------------------------------------------------------
Choć Życie Ciąży A Psychika Siada Nie Poddam Sie To Moja Zasada[!]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6019 Wiek 18 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 35589
Tu masz taki kalkulator, może pomoże http://www.exrx.net/Calculators/OneRepMax.html

Sam musisz zobaczyć na treningu jak jest lepiej, teoria to nie wszystko

Zmieniony przez - Alucard666 w dniu 2008-09-06 12:59:01

"In the end, everybody bleeds the same"

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na ekstremalny wzrost siły!!!!!!!

Następny temat

Prosze o porade.

Spalanie
Polecane artykuły