Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
567
Zamierzam kupić trenażer (urządzenie do którego przymocowuje się rower i generuje opór) zamierzam prowadzić na nim intensywne treningu na siłę i wytrzymałość. przynajmniej 3-4x w tygodniu, Dodam że nie jestem początkującym i wytrzymuje 3-4 godziny jazdy na rowerze w tempie 30km/h Podczas treningów bardzo rozbudowały się mięśnie nóg. I tu pytanie czy na siłowni powinienem ćwiczyć nogi - są tam maszyny gdzie cwicze ścięgna podkolanowe, górne partie ud.
Szacuny
125
Napisanych postów
23463
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
95236
pwmateo Serie masz rozpisane w pionie.
wojak koks Zależy od celu. Optymalnie ok 1,5min.
czarny16 Modlitewnikiem to dużo nie zdziałasz.
Batorixd Ćwicz ćwicz!
ns8814 Chcę zrzucić trochę brzucha, nawet przerywam trening na siłowni tylko chce zając się przez miesiąc brzuchem. Ale nie ważne...
nie ma sensu przerwywać, a wrecz to Ci nie pomoże. Czy mogę robić 3 razy dziennie ABS 8 minut ? I to przez 7 dni w tygodniu ? Jest sens ? To zanczy nie tyle czy jest sens czy da to efekt
nie ma sensu. Zeby zrzucic brzuch to musisz zadbać o dietę i aeroby.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11
adzik - ale chodzi mi o to czy zaczynając trening robie najpierw pierwsze cwiczenie (wszystkie 4 serie) czy może najpierw jade wg pionu czyli wykonuje wszystkie ćwiczenia zaznaczone w s.1 i przechodze do s.2. Wiem że troche niejednoznacznie to brzmi ale nie umie tego wyjaśnić. W skrócie, czy plan wukonuje wg ćwiczeń (poziomuch wierszy w tej tabeli) czy może wg s.1 (pionowych kolumn tabeli)