Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TU ZADAJEMY POJEDYNCZE PYTANIA!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 255574

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 135 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3012
jak dlugie powinny byc przerwy miedzy seriami w treningu silowym? chodzi mi konkretnie o podciaganie na drazku z ciezarem. pozdrawiam:)

<<"Nikt za Ciebie ćwiczyć nie będzie">>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 566 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 12546
Witam chciałem sie spytac czy te ćwiczenia są dobre ?

http://www.strongmani.pl/pokaz_artykul.php?id_artykulu=87

Bo chciałbym robic je na siłce na biceps

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 56 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 567
Zamierzam kupić trenażer (urządzenie do którego przymocowuje się rower i generuje opór) zamierzam prowadzić na nim intensywne treningu na siłę i wytrzymałość. przynajmniej 3-4x w tygodniu, Dodam że nie jestem początkującym i wytrzymuje 3-4 godziny jazdy na rowerze w tempie 30km/h Podczas treningów bardzo rozbudowały się mięśnie nóg. I tu pytanie czy na siłowni powinienem ćwiczyć nogi - są tam maszyny gdzie cwicze ścięgna podkolanowe, górne partie ud.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 595
Bardzo proszę o odpowiedź:

Chcę zrzucić trochę brzucha, nawet przerywam trening na siłowni tylko chce zając się przez miesiąc brzuchem. Ale nie ważne...

Czy mogę robić 3 razy dziennie ABS 8 minut ? I to przez 7 dni w tygodniu ? Jest sens ? To zanczy nie tyle czy jest sens czy da to efekt

pozdrawiam wszystkich dziekuje bardzo za odpowiedz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 23463 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 95236
pwmateo
Serie masz rozpisane w pionie.

wojak koks

Zależy od celu. Optymalnie ok 1,5min.

czarny16
Modlitewnikiem to dużo nie zdziałasz.

Batorixd

Ćwicz ćwicz!

ns8814
Chcę zrzucić trochę brzucha, nawet przerywam trening na siłowni tylko chce zając się przez miesiąc brzuchem. Ale nie ważne...
nie ma sensu przerwywać, a wrecz to Ci nie pomoże.
Czy mogę robić 3 razy dziennie ABS 8 minut ? I to przez 7 dni w tygodniu ? Jest sens ? To zanczy nie tyle czy jest sens czy da to efekt
nie ma sensu. Zeby zrzucic brzuch to musisz zadbać o dietę i aeroby.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11
adzik - ale chodzi mi o to czy zaczynając trening robie najpierw pierwsze cwiczenie (wszystkie 4 serie) czy może najpierw jade wg pionu czyli wykonuje wszystkie ćwiczenia zaznaczone w s.1 i przechodze do s.2. Wiem że troche niejednoznacznie to brzmi ale nie umie tego wyjaśnić. W skrócie, czy plan wukonuje wg ćwiczeń (poziomuch wierszy w tej tabeli) czy może wg s.1 (pionowych kolumn tabeli)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 595
Dobra ale czy przykladowo robiac 3 razy abs8 minut razem 24 minuty da mi to lepszy efekt czy zaszkodzi ? Po prostu czy nie za duzo tego ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 132 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1223
A czy moge prosic zeby ktos odpisal na moje pytanie moj post str 289/290 z gory dziekuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 23463 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 95236
pwmateo
Jedziesz wg pionu. najpierw S1. potem s2 itd...

ns8814
3x w tygodniu bedzie ok.

Bocian_krk
Załóż swój temat w dziale.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 135 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3012
adzik123 - najblizszym celem jest podciadnac sie 25 razy nachwytem. w takim razie 1,5 min starczy?:)

<<"Nikt za Ciebie ćwiczyć nie będzie">>

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na ekstremalny wzrost siły!!!!!!!

Następny temat

Prosze o porade.

Spalanie
Polecane artykuły