Szacuny
7
Napisanych postów
138
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1735
witam. nie ebde zakladam tematu i chce sie zapytac o tak a******łem. mam bardzo fajny plan dla trójboistów w excelu na 7 tyg. z tym ze jest osobna malutka tabelka gdzie wpisujemy swoje maksy w p wl i mc i wszedzie w calym treningu na 7 tyg kilogramy rozpisuja sie same na poszczegolne serie. i nie moge go dodac do tematu bo pisze ze zly format pliku.. da sie cos z tym zrobic??
Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2559
ile mam robic serii na najszerszy grzbietu? W treningu juz mam 4 serie na wyciagu, 4 serie wioslowania sztanga, i 4 serie MC. Mam jeszcze dolozyc jedno cwiczenie na najszerszy np wioslowanie sztangielkami i zmniejszyc serie w poprzednich cwiczeniach??
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam ponownie. Mam zamiar na wakacje zakupić parę odżywek w celu zwiększenia swojej masy mięśniowej i właśnie w tym momencie chcę zakupić kreatynę. Mam do wydania 100 zł, mógłby ktoś mi polecić kreatynę, która daje pożądany efekt i sam ją stosował i jest z niej zadowolony. Mój staż wynosi 9 miesięcy.
Kapsułki, Proszek ?
Monohydrat, Jabłczan ?
Proszę o pomoc :), z góry dziękuję
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68
Witam,
Chciałem zapytać czy lepszym rozwiązaniem jest kupno Gainera czy lepiej zakupić Carbo + Białko (WPC)
Gainer to około 12-30g białka i 60-75 weglowodanów.
Carbo 95 wegli a WPC 80g bialka.
Jak widać lepiej wychodzi to drugie, dlatego wyszedłem z zapytaniem do was w co lepiej zainwestować ??
Szacuny
29
Napisanych postów
4524
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
33482
witam, jak mam dawkowac kreatyne i gainera monsterr mass'a zaraz po treningu ? Monstera mam brac do 30 minut po treningu i kreatyne tez zaraz po silce, czy mam to wziac razem ?
Czy moze napierw wypic gainera a pozniej zazyc kreatyne ?
Zmieniony przez - zaglebieSC w dniu 2008-04-06 10:48:42
Szacuny
0
Napisanych postów
36
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
314
najpierw wypij kreatyne potem gainera ja tak robie bo kreatyne powinno si ebrac na pusty zoladek a gainera zaraz po kreatynie tylko jak pijesz poo treningu to rozrabiaj go z woda bo tluszcz w mleku przeszkadza przyswajaniu sie bialek.... tak mysle }