Szacuny
2
Napisanych postów
6019
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
35589
Adjes - tak, ten skos to dodatkowe ulatwienie którego nie polecam, zwykłe wyciskanie w staniu czy inne ćwiczenia na barki z prawidłową technika będą dobre.
bobo25 - ferenc odpowiadał na twoje pytania, nie rozmiem, o co ci teraz chodzi?
Szacuny
4
Napisanych postów
428
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4156
Możecie mi powiedzieć bo ćwicze co 2-dzień w różnych porach czy to źle? powininem ćwiczyc co 2 dzien o tej samej porze ? czy to niema znaczenia bo zaczynam różnie swoje ćwiczenia tak w godzinach 15 - 22 ;s
Napisanych postów
72
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4536
Witam ułożyłem sobie taki plan na brzuch i chciałem się dowiedzieć czy jest on poprawny.
- unoszenie nóg w leżeniu 3x20
- skłony boczne w staniu 3x20
- skłony w leżeniu płasko 3x20
Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90343
Witam ułożyłem sobie taki plan na brzuch i chciałem się dowiedzieć czy jest on poprawny.
- unoszenie nóg w leżeniu 3x20 chodzi ci o ławke skośną? - skłony boczne w staniu 3x20 OK - skłony w leżeniu płasko 3x20 OK Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Twój OK, ale taki będzie ci pasował? Sam nim cwicze i wiem że przynosi dobre efekty.
-Unoszenie zgiętych nóg wisząc na drążku 16x3, albo więcej zależy od twych możliwości
-skłony boczne w staniu 3x20
-skłony w leżeniu płasko 3x20
Szacuny
1
Napisanych postów
72
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4536
Venc1Lq dziękuje za wgląd do mojego planu.
Jeśli chodzi o ćwiczenie unoszenie nóg w leżeniu to wykonywałbym je na podłodze, gdyż nie mam dostępu do drążka.
Podciąganie sztangi w opadzie tułowia nachwytem
Podciąganie sztangielki w opadzie tułowia chwyt „młotkowy”
Uginanie ramion ze sztangielkami chwyt "młotkowy"- tych poleceń także nie rozumiem.