Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TU ZADAJEMY POJEDYNCZE PYTANIA!!!

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 255382

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6019 Wiek 18 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 35589
Adjes - tak, ten skos to dodatkowe ulatwienie którego nie polecam, zwykłe wyciskanie w staniu czy inne ćwiczenia na barki z prawidłową technika będą dobre.

bobo25 - ferenc odpowiadał na twoje pytania, nie rozmiem, o co ci teraz chodzi?

"In the end, everybody bleeds the same"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 428 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4156
Możecie mi powiedzieć bo ćwicze co 2-dzień w różnych porach czy to źle? powininem ćwiczyc co 2 dzien o tej samej porze ? czy to niema znaczenia bo zaczynam różnie swoje ćwiczenia tak w godzinach 15 - 22 ;s

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 9858 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 59190
Cwiczyc o jedenj porze dnia to jest lepsze rozwiazanie i nie co 2dzien, tylko wg. planu, staz?wiek?

PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
http://www.pajacyk.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 428 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4156
Ćwicze według planu ale o godzinach w ktorych mam czas ale postaram sie ustalić jedną pore i ćwiczyć o tej samej porze dnia

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 23463 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 95236
Misław92
Tak jest najlepiej, ale raczej staraj się dopasować wszystko pod jedzenie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 72 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4536
Witam ułożyłem sobie taki plan na brzuch i chciałem się dowiedzieć czy jest on poprawny.
- unoszenie nóg w leżeniu 3x20
- skłony boczne w staniu 3x20
- skłony w leżeniu płasko 3x20
Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 12867 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 90343
Witam ułożyłem sobie taki plan na brzuch i chciałem się dowiedzieć czy jest on poprawny.
- unoszenie nóg w leżeniu 3x20 chodzi ci o ławke skośną?
- skłony boczne w staniu 3x20 OK
- skłony w leżeniu płasko 3x20 OK
Z góry dziękuje za wszelką pomoc.

Twój OK, ale taki będzie ci pasował? Sam nim cwicze i wiem że przynosi dobre efekty.

-Unoszenie zgiętych nóg wisząc na drążku 16x3, albo więcej zależy od twych możliwości
-skłony boczne w staniu 3x20
-skłony w leżeniu płasko 3x20

Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 72 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4536
Venc1Lq dziękuje za wgląd do mojego planu.
Jeśli chodzi o ćwiczenie unoszenie nóg w leżeniu to wykonywałbym je na podłodze, gdyż nie mam dostępu do drążka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 77
Jak wykonać takie ćwiczenia jak:
Uginanie nogi z obciążeniem stojąc na podwyższeniu - trzeba miec cos w tym stylu - http://allegro.pl/item400299550_obciazenie_kettler_na_rece_i_nogi_2_kg_nowe_.html#photo?

Podciąganie sztangi w opadzie tułowia nachwytem
Podciąganie sztangielki w opadzie tułowia chwyt „młotkowy”
Uginanie ramion ze sztangielkami chwyt "młotkowy"- tych poleceń także nie rozumiem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3962 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 51046
Jakie pompki angażują głównie mięśnie klatki piersiowej?
Z szerokim rozstawem dłoni czy wąskim?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na ekstremalny wzrost siły!!!!!!!

Następny temat

Prosze o porade.

Spalanie
Polecane artykuły