Szacuny
14
Napisanych postów
2008
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16345
Maku17
Chodzi o to że testosteron jest wydzielany podczas ciężkiego treningu.Jak wiadomo nogi sa jedną z największych grup mięśniowych więc jeśli naprawdę ciężko przećwiczysz "największa" grupę mięśniową to teoretycznie wydzielanie testosterownu powinno byc największe.
Wystarczyło poszukac ;))
Szacuny
14
Napisanych postów
2008
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16345
miichhaś Odpowiedź brzmi TAK ! :) Ponieważ będziesz mieć więcej czasu na regeneracje sił i mięśni podczas 3-4 DT O DT O DT O O treningów na tydzien niż 6 DT DT DT DT DT DT O praktycznie bez regeneracji :)
Wynikiem tego będą lepsze rezultaty :)
DT - Dzień Treningowy
O - Odpoczynek "regeneracja"
Szacuny
8
Napisanych postów
397
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11076
jeśli leżąco na ławeczce, wycisnąłem na atlasie tak z 10 razy 100kg (maksymalny ciężar), to da się ustalić jakąś proporcję na wolny ciężar? tak z 40kg dałbym radę wydźwigać?
Zmieniony przez - Adjes w dniu 2008-08-04 22:40:54
Szacuny
14
Napisanych postów
2008
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16345
Bartosz62 mam takie pytanko , czy mozna trenować na kondycje i mase jednoczesnie? jesli tak to jak ?
Myślę że tak ale musiał byś dodać większe zapotrzebowanie kaloryczne na cały dzień .
Wiadomo że nie będziesz przybierać tak jak byś się skupił na samej masie ale będzie ok.
Tylko mało sprecyzowałeś o co chodzi trenować kondycje ? Piłka Nożna ? czy co bo nie bardzo rozumiem
Szacuny
14
Napisanych postów
2008
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16345
Bartosz62 ciężko mówić o masie ponieważ 3 razy w tygodniu jesteś totalnie wymęczony jeśli dołożył byś do tego siłownie 3-4 razy nie było by mowy o intensywnym treningu na siłce ani czasu na regeneracje ...
Tzn jeśli masz pare dało by się ale co byś zyskał na siłowni to jakąś część palisz na treningu Boxingu ...