Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90343
Witam, jeżeli masz pojedyncze pytanie, zadaj je w tym temacie. Może uda nam się ograniczyć spam, nowymi i zbędnymi tematami.
Proszę o nie wklejanie całych planów, do tego zakładamy osobne tematy. Unikamy również zbędnego spamu (wiem, wiem nasz dział to jedno wielkie spamowisko), będę odświeżał temat, gdy spadnie za nisko.
Byłoby miło, jakby większość domowników (tych bardziej obeznanych) odpaliła w temacie powiadomki.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
64
Mało wiadomości o sobie,praktycznie wcale.Począwszy od stażu treningowego,budowy ciała,odżywianie po cele jakie sobie stawiasz.Po części zgadzam się z Venc1Lq,ale tak jak mówię ,mało info.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
64
Ja tutaj jestem powiedzmy nowy.Miałem przez 12 lat sklep kulturystyczny,a na forum zalogowałem się żeby czasem poczytać co niektórzy maja ciekawego do powiedzenia,może mądrego,chociaż nie zawsze tak jest.Sami musicie to przyznać.
Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90343
Niestety, nie odpowiadamy za to co piszą inni. Ja staram się głupot nie pisać. Jednak, znowu się zaczyna. Jak to w tym dziale, spam w temacie do tego nie przeznaczonym. W tematach prywatnych spamujcie/my do woli. Ale tutaj, zachowajmy umiar. :)
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
64
Nikogo nie wskazuję ze pisze głupoty,ale są tacy,prawda?Przez cały okres który zajmuje się tym sportem zawsze starałem się oddać 100% mojej wiedzy jeśli ktoś miał pytania do mnie na temat treningu,odżywiania czy suplementacji.Oczywiście jeśli czegoś nie wiedziałem to normalnie o tym mówiłem,nikt nie jest alfą i omegą.