Szacuny
61
Napisanych postów
1086
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
259961
Poprawić wyniki w powtórzeniach a co to ma wspólnego z przerwami, pomyśl :) Lafay był po prostu nie konsekwentny pisząc tę książkę. Jak opisuje wszystko od A do Z to powinien to robić przy każdym poziomie żeby nie było niedomówień - a tych jest sporo w tej książce. I właśnie IV poziom można sobie interpretować różnie a to raczej nie było celem autora ;) Czytałem opis V poziomu i to już faktycznie byłby kosmos żeby 5 ćwiczeń robić bez żadnej przerwy :D Więc raczej będe leciał normalnie tak jak wcześniej z takimi samymi przerwami.
Zmieniony przez - marsid w dniu 2013-11-02 17:37:23
Szacuny
61
Napisanych postów
1086
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
259961
A jak ja zinterpretowałem ? Gdybym zinterpretował to tak że nie trzba robić przerw to bym tak robił i nie pytał o to tutaj. Czytaj ze zrozumieniem :) Jest trochę niedomówień ale w sumie większość wyjaśnia II tom ;)
Szacuny
61
Napisanych postów
1086
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
259961
Asams
Jakby nie bylo niedomowien to po co bylby II tom jako dopelnienie, rozjasnienie niektorych rzeczy z pierwszej ksiazki, zastanow sie :) Zgadzam sie jednak ze mimo niedomowien ksiazka jest dobrze napisana i poczatkujacy maja praktycznie wszystko podane na tacy i sa prowadzeni za raczke ;)
nowy98
Na I poziomie robisz maks powtorzen w kazdej serii. Od II poziomu masz juz podana ilosc powtorzen.
Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1223
dzisiaj zrobiłem lafayowy test wyszło mi że mam zaczynać o drugiego planu treningowego jutro już moge zacząć czy zrobić sobie przerwę na regenerację bo teście ? a i jeszcze jedno czy moge dodatkowo oprócz treningów lafaya biegać czy lepiej skupić się na lafayu ?
Zmieniony przez - nowy98 w dniu 2013-11-04 18:48:43
Zmieniony przez - nowy98 w dniu 2013-11-04 18:49:07
Szacuny
61
Napisanych postów
1086
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
259961
Zaczynaj jutro już bez przesady z tą regeneracją :D Możesz biegać jak masz za duzo tłuszczu i chcesz się go pozbyć. Jak jesteś chudym chłopakiem, ektomorfikiem to aeroby sobie odpuść jeśli chcesz przybrać na masie.
Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1223
w ksiażce pisze że mój cel to wykonanie 8 powtórzeń ćwiczenia B dzisiaj zrobiłem 7 na zmęczeniu ale myśle że jak jutro zaczne od ćwiczenia B to te 8 zrobię na śniadanie w pierwszej serii to jeżeli z robię te 8 to od razu iśc do 2 poziomu czy dokończyć ten jeden trening w drugim planie treningowym i dopiero zaczynać 2 poziom ? i jeszcze jedno czy w tym planie treningowym musi być bardzo dobrze ułożona dieta bo moge nie mieć czasu na gotowanie tego wszytkiego robienie zakupów by mieć odpowiednie produkty oraz pieniędzy
Zmieniony przez - nowy98 w dniu 2013-11-04 20:07:10