Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Tu zadajemy pojedyncze pytania! Vol. 1

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 108302

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 831 Wiek 29 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5363
Co jest nie tak z dwu cyfrowymi ilościami serii? :D

www.facebook.com/ZaHoryzont  <--- Trochę o podróżach.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
QUEBLO Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2343 Napisanych postów 30730 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 271512
w specjalistycznych treningach nic
ale jakby ktoś plan mawashiego chciał robić w 10 obwodach to ja go pozdrawiam.

"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 12867 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 90343
Ja robiłem 8 pod koniec. Jeszcze gdzieś tu dzienniki powinien być. Super efekty, ale prawie 2h treningu.

Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 6575 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 35065
lol, trening mawashiego dla początkujących robiłem krócej niż niektórzy tutaj rozgrzewkę ;D nawet w dzienniku swoim podawałem czasy. to jest trening obwodowy, tutaj nie robimy wolno powtórzeń by wyczuć mięsień. ogólnie nie ma sensu przekraczać pewnej granicy tylko utrudniać ćwiczenia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 1290 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 14100
a prócz spowolnienia ruchu i przytrzymania ok. 1-2 sek w max napięciu,to co jest dobre i sprawdzone ?

Piękno jest w prostocie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 6575 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 35065
dodanie obciążenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
QUEBLO Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2343 Napisanych postów 30730 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 271512
Venc1Lq
Ja robiłem 8 pod koniec. Jeszcze gdzieś tu dzienniki powinien być. Super efekty, ale prawie 2h treningu.

i tak co drugi dzień?

"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 12867 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 90343
Owszem.

MojeImie
lol, trening mawashiego dla początkujących robiłem krócej niż niektórzy tutaj rozgrzewkę ;D nawet w dzienniku swoim podawałem czasy. to jest trening obwodowy, tutaj nie robimy wolno powtórzeń by wyczuć mięsień. ogólnie nie ma sensu przekraczać pewnej granicy tylko utrudniać ćwiczenia.

Ja miałem dodanych jeszcze kilka ćwiczeń.
Obwody robiłem
8min, 8min, 9min, 10min, 10min, 12min, 13min, 14min = 84min
Do tego przerwy 2min x7 pomiędzy obwodami = 14min
Łącznie: 98min

Zmieniony przez - Venc1Lq w dniu 2014-11-13 18:28:10

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2730 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78145
Czy jest jakieś dobre ćwiczenie na środkowy odcinek pleców bez wyciagu? Mam do dyspozycji sztange, hantle, ławke, drążek

Czym mozna zastapic cwiczenie : Wyprosty na ławce rzymskiej?

Zmieniony przez - fighter7 w dniu 2014-11-13 19:53:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Środkowy odcinek pleców? Sprecyzuj bardziej, prostowniki, równoległoboczne, czworoboczne?.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak połączyć ze sobą ćwiczenia na konkretne partie w nowym planie treningowym

Następny temat

Trening siatkówka w domowych warunkach.

Spalanie
Polecane artykuły