Szacuny
13
Napisanych postów
729
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4267
Tzn. Te BF nie było sprawdzane przez lekarza ani nic bardziej profesjonalnego niż kalkulator BF na jakiejś tam stronie, no tak forme mam dobrą, z tego co napisał QEBLO wnioskuje, że zła dieta w mierzeniu nie sądze, żeby były błędy bo to różnica 4cm w łapie i jakiś 6 w klatce, aaaaa... i mówiąć, że siła się zwiększa mam na myśli ćwiczenia kalisteniczne(siłowe o dużo się nie zwiększyły wyciskanie leżąc z 60kg na 78kg, na siłownie chodze bardzo sporadycznie). Dzięki za pomoc.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nierównomierny rozkład sił zwiększa ryzyko kontuzji, więc jeśli chcesz się w to bawić musisz najpierw zbudować solidną podstawę przy użyciu podstawowych ćwiczeń.
Szacuny
19
Napisanych postów
802
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
11706
Czyli na razie podciągać się oburącz, to samo z pompkami?
O tyle z podciągnięciami nie będzie problemu w progresie, co przy pompkach może być, bo spokojnie mogę zrobić ponad 30 powtórzeń, a chciałbym trenować pod siłę i ogólną sprawność.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak, najlepiej jak skorzystasz z treningu ogólnorozwojowego, wszystko masz opisane w podwieszonych. Przy pompkach zawsze mozesz wrzucić coś do plecaka, żeby było ciężej.
Zmieniony przez - Massabitt w dniu 2013-07-01 17:21:10
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
WŚ, nie zawracaj sobie głowy pompkami asymetrycznymi. Lepsze będą pompki na jednej ręce ze skróconym zakresem ruchu (zapakuj parę książek pod klatkę i sukcesywnie odejmuj), bo musisz się nauczyć łapać równowagę
Szacuny
19
Napisanych postów
802
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
11706
Czyli nawet mogę robić takie 'dygnięcia' byle by zrobić?
Chciałbym zacząć trenować pod tzw. Street Workout z wykorzystaniem ćwiczeń tj. dipsy, pompki, podciągnięcia, przysiady, unoszenie nóg w zwisie na drążku po statyczne ćwiczenia front lever, back lever, dragonfly, muscle upy, L-pull upy itd.
Nie wiem jak zacząć, jakim planem. Oczywiście uwzględniając wdrążenie w plan pompek 1 ręce. Zapoznałem się z Nagim Wojownikiem i trochę przejrzałem Skazanego na Trening i dla własnej satysfakcji chciałbym nauczyć się właśnie pompować na 1 łapie