Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
43
OK, dzięki, tak chyba zrobię ;)
Ale napiszcie proszę, co myślicie, czy można by trzy razy w tygodniu robić te partie, na których, nie ukrywam, najbardziej mi zależy, czy lepiej mi już wyjdzie je zostawić, żeby się "regenerowały"?
Zmieniony przez - czukuczan w dniu 2015-03-08 18:48:57
Szacuny
5
Napisanych postów
776
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5713
To zależy w największej mierze od tego na czym polegają te treningi. Bo jeżeli jedne partie będą się rozwijać dwa razy szybciej od innych to będzie nie fajnie.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
43
OK, dzięki mam już jakiś pogląd na sytuację. Poszukam sobie jakiegoś FBW jak doradził Cichociemny, i może narazie zostawię ręce plecy i klatkę. @QUEBLO - pisałem o treningach, nie siłce. Obecnie na siłkę w ogóle nie chodzę. Sport dość zaściankowy, więc doszedłem do wniosku, że w ten sposób napiszę. I właśnie chciałem dołożyć w domu to samo, żeby sobie ułatwić życie na treningach. Ale widzę, że raczej nie powiedzie mi się realizacja tego zamierzenia ;)
Szacuny
5
Napisanych postów
776
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5713
QUEBLO nie napisał o siłce tylko o treningu siłowym :) Mówisz, że masz treningi obciążające dane partie ciała. Logicznie rzecz ujmując chyba masz na myśli obciążenie dla mięśni co wprawia je w pracę, więc raczej mówimy tutaj o swego rodzaju treningu siłowym.
Grunt, żebyś trenował równomiernie całe ciało. No i napisz coś więcej o tym swoim obciążeniu bo tak to Ci nie pomożemy nic więcej.
Szacuny
5
Napisanych postów
776
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5713
Żyłem na kanapkach, nie ma co się dziwic. Teraz jeszcze to trochę potrwa ale zanim wrócę do treningów, to pewnie już będzie łatwiej o coś lepszego na miche. Oby