Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1223
Witam mam pytanie co do tego planu https://www.sfd.pl/Trening_Armstronga_na_poprawę_wyniku_w_podciąganiu_na_drążku-t442964.html jak to jest z tymi seriami bo niewiem ile powtórzeń robić w danej serii w pierwszym dniu bo niby zdefiniować ilośc powtórzeń mam w 3 dniu zresztą nie rozumiem jak to zdefiniuje pisał coś że jeżeli np zrobię 12 powtórzeń w 9 seriach to seria ma wynosić od 1-3 powtórzeń ale nie kumam zbytnio dlaczego
Szacuny
40
Napisanych postów
6575
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35065
Może być taka ilość lub inna, to zależy od Ciebie ile dasz. Ale wiadomym jest, że nie dasz rady robić po 12 w każdej serii co minute jak to jest Twój max. Podziel wynik maksymalny przez ilość serii i wyjdzie Ci ilość jaką Masz wykonać. Z treningu na trening dodawaj po 1 powtórzeniu do serii. Nawet jak będzie dla Ciebie za mało, to nic się nie stanie, po to jest ta progresja w powtórzeniach by nie szarżować i z treningu na trening było coraz ciężej.
W pierwszym dniu robisz tę maksymalną ilość w każdej serii. Podczas pierwszej serii robisz zawsze więcej niż w kolejnych i wtedy to na tym 3 dniu dzielisz na ilość serii.
Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90343
Rozgrzewka? Nie specjalnie. Zrób kilka pompek na rozgrzanie obręczy barkowej, potem kilka razy się podciągnij i do dzieła. Rozciąganie? Oczywiście że tak. Rozciąganie można/powinno się wprowadzać w każdym planie. :)
Szacuny
61
Napisanych postów
1086
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
259961
nowy98
Kolego mam wrażenie że zamiast ćwiczyć to zadajesz pytania na forum :D Już którys raz się pytasz o rozciąganie. Rozciągasz po treningu te mięśnie które ćwiczyć a przykładowych konkretnych ćwiczeń na dane mięsnie jest dużo...
Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1223
marsid
wiem że trochę was męcze tymi pytaniami dzisiaj zaczynam trening armstronga bez op*****lania się w tamtym tygodniu nie zacząłem bo chciałem spróbować lafaya ale zmieniłem zdanie i nic nie zacząłem dzisiaj jest poniedziałek więc zaczynam prawidłowo jak pisze w planie
Zmieniony przez - nowy98 w dniu 2013-11-11 13:11:45