Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - czesc druga.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 224635

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 337 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2917
Jaką mogę brać odżywkę mam 17 lat 6 tyg stazy aktualnie biorę kreatynę.

Sterydom mówię stanowcze czemu nie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 674
witam chce zrzucić tkanke tłuszczową ok 15 kg i w związku z tym mam pytanie czy lepiej ćwiczyć na siłowni na siłe i po siłce aeroby cz może ćwiczyć na siłowni na rzeźbę no i oczewiście po aeroby

jeśli chodzi o diete to oczewiście mam wysokoiałkową i staram sie jej przestrzegać
z góry dziękuje za odpowiedz
a może od razu na rzeźbę ile najlepiej robić powturzeń robie 30 ale czy to czasem nie za wiele
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 175
Czy mógłbym połączyć dwa ćwiczenia w jednym? chodzi mi o wspiętki i szrugsy. wyglądałoby to mniej więcej tak że wspinałbym się na palce i wykonywał szrugsy ;) można tak połączyć te dwa ćwiczenia?

Będę KOKSEM!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 40 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 563
Po treningu biegowym zmęczony siadam. Po 5-10 minutach gdy chce wstać nogi mi się robią proste i sztywne. Nie mogę wejść na schody. Co mi dolega? Jestem źle rozciągnięty czy maże brak mi magnezu? POMÓŻCIE !!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6019 Wiek 18 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 35589
bsk90

Zrób minimum 2 tygodnie przerwy od siłki, jak nie ustąpi - idź do lekarza sportowego.

yamagashi

Kreatyna to suplement. Jeśli jakaś odżywka to białko lub gainer, w ilości jakiej brakuje Ci w diecie do dziennego zapotrzebowania na ww czy białka.

hamlet0

Trening redukcyjny - duża liczba powtórzeń TYLKO w ćwiczeniach podstawowych (do 20), po siłce aeroby, w dni nietreningowe również.

NEOchild

Mógłbyś

M@rti

Przyczyną może być i jedno i drugie, jak również zła regeneracja (sen), złe odżywianie. Możliwości jest dużo. Najlepiej idź do działu zdrowie

"In the end, everybody bleeds the same"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 217 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4723
yamagashi a dieta .6 tyg stazu i juz kreta marnujesz swoj potenciał dział odrzywianie i uklaadac diete i cw ....nic wiecej nie potrzeba dla brakow białko i gainiery i tyle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 177
prosze o ocene mojego planu, oto adres : https://www.sfd.pl/plan_do_oceny-t502357.html

Zmieniony przez - radzic w dniu 2009-06-01 18:24:22
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam. Otóż nie wiem czy dobrze robię A6W. A mianowicie:
czy między powtórzeniami powinniśmy dotykać piętami podłogi? Czy może aż zakończymy całe 1 z 6 ćwiczeń to dopiero 2 sek odpoczynku na podłodze?
Filmik nakręciłem o co mi chodzi:

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 71 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 551
Czy Podczas Masówki Na Barki zeby je"poruszyc" trzeba Duzego Ciezaru.Ale Barki Lubia Duzo POwtórzen,wiec skoro lubia duzo powtórzen to wiadomo ze np.z sztanga 60kg nie zrobie 15 powtórzen a gdzie tu mowic o 3 kolejnych seriach.Wiec jak mam je robic zeby to miało rece i nogi??.Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1643 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 25594
To zależy. W wyciskaniu możesz używać większych ciężarów, a w np. unoszeniu bokiem mniejszych. Indywidualna sprawa.

Powinno pomóc: https://www.sfd.pl/Porusz_swoje_barki_!!!-t189313.html 
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening na siłe prosze o pomoc

Następny temat

prośba o doradztwo

Spalanie
Polecane artykuły