Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
738
Czytałem o rozgrzewce i nurtuje mnie pytanie czy mam zrezygnować ze wszystkich skłonów, wymachów, pompek itp. i tylko robić serie rozgrzewkowe na małych ciężarach?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
jak przeczytałeś art to wiesz że wszelkiego rodzaju wymachy czy krążenia nie są ruchem anatomicznym mimo iz możliwym do wykonania ( wbrew temu co ucza np nauczyciele wf)
Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2461
...ale biceps to jakoś tak mało chyba ważny przy wyciskaniu na klatę(a ja mam właśnie problem z tym że jak chce wypchnąć większy ciężar to prawa daje rade a lewa nie)? ... bardzej triceps...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
jeśli któryś z mięśni współpracujących czy stabilizujących jest najsłabszy w danym lifcie to on najszybciej rośnie i po jakimś czasie dorównuje wytrenowaniem innym chyba że kuleje pozycja techniczna i tu bym się doszukiwał błędów
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
16
Mam 14,5 lat
175cm 63kg
ZRobilem w wakacje A6W, lecz efekty duze nie byly(za malo miesni), wiec teraz chce zrobic ABSII. Czy sa jakies przeciwskazania co do mojego wieku(rosne)? podobno mam zbyt silne miesnie brzucha w stosunku to grzbietu i mam jakas wade, ktorej nawet nie odczuwam.
Po ABSII, chce znowu zrobic A6W.
Ile gdzies tak zajmie mi ABSII?