Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
109
witam .ponieważ mam brzuch trochę za duży,,nadwaga,, a nieda się jednocześnie stracić go i zbudować masę (ćwiczę trzy razy w tygodniu standardowy cykl na masę)mam pytanie czy taka opcja ma sens mianowicie:
przez 8 tygodni chcę budować masę mięś.,a następne 4 tygodnie zająć się odchudzaniem ogolnie aerobami.czy nie stracę wszystkiego co wypracowałem na masę.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
345
Małe pytanko. Jest taki mięsień. Nieco nad miejscem gdzie plecy dzielą się na dwie części, mianowicie w okolicy krzyża. I tutaj moje pytanie. Jak ten mięsień się nazywa?
Szacuny
5
Napisanych postów
273
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5574
jako że nikt mi nie odpowiada pisze jeszcze raz:P robie trening obwodowy wyglada on tak
brzuchy 20
wspiecia na palce 1 noga 20
przysiady na 1 nodze 20
wioslowanie hantlem 15
pompki klasyczne 20
wyciskanie hantli 15
uginanie na bic 15
pompki na tric 10
uginanie nadgarstkow z hantlem 15
niemam cwiczenia na prostoniki a są słabe, chce dodac cwiczenie tzw. babke - sklony przod tyl z ciezarkiem. tylko niewiem w ktorym miejscu powinno ono byc ?? HELP :)
Szacuny
33
Napisanych postów
9858
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
59190
Bench
nie ma różnicy
damian89r
skorzystaj z gotowego planu i tyle, nie wiem co ty tu wkleiłeś.
Kwadratowy
Znaczy, nie mo.że być na jednym treningu wykonywany z przysiadami ze sztangą z przodu?
ja nie uznaje żadnych twardych reguł.
Więc nie powiem ci tak/nie.
To zależy od wielu czynników, jak nie widze treningu, nie wiem nic o osobie dla ktorej trening jest przeznaczony, nic nie moge powiedzieć, bo jasowidzem nie jstem.
Zmieniony przez - Bery89 w dniu 2009-03-12 19:15:15
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4201
Podbijam:
Witam. Jestem w trakcie budowania masy, w sumie juz jakies 6 miesiecy. Dieta oczywiscie jest, zbilansowana. Mam pytanie, czy trening 5 razy w tygodniu kazda partia w inny dzien nie zaszkodzi podczas budowania masy? Generalnie chodzi mi o regeneracje, robiac jednego dnia biceps, drugiego np plecy, czy nie bedzie to kolidowało ze soba? Ponadto czy po treningu w godzinach 20-21.30 moge bez obaw zjesc posilek bogaty w wegle o wysokim IG(czyt. ryz bialy)?
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
732
Witam mam takie pytanie - ktoś mi kiedyś tam mówił, że jak się robi triceps a później biceps na jednej sesji treningowej to, któryś mięsień chyba triceps się bardziej rozciąga - czy jest to prawda?
Kiedyś tak nawet spróbowałem to było na samym początku mojej zabawy z siłownią i jak sobie przypominam to przy robieniu bicepsa (juz po cwiczeniach na triceps) miałem odczucie, że coś mi tak jakby blokuje. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Szacuny
5
Napisanych postów
273
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5574
Bery89 to jest gotowy plan obwodowy ktory polecal chyba mawashi? nie pamietam... tylko chce dodac to tego cwiczenie na prostowniki bo mam słabo rozwinięte i sie garbie. niewiem w ktorym miejscu powinno byc to cwiczenie ?? czy po wiosłowaniu to robic czy kiedy ?