Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22
davidooo
THX za odp.
Wiesz, normalne jest dla każdego kto to wie. Dla mnie jest normalne, że w kościele katolickim mężczyźni zdejmują czapki z głowy. Dla mieszkańca afryki nie jest to już takie "normalne". ;)
Przykład irracjonalny ale obrazowy :)
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11
proszę o podpowiedź! mam trening fitness między innymi na spalanie tkanki tłuszczowej i chodzę do klubu 3 razy w tygodniu po 1,5 h. A zatem czy żeby przyspieszyć spalanie tłuszczu lepiej dołożyć po pół godziny do każdego treningu czy ćwiczyć czwarty raz w tygodniu 1h, bo podobno tłuszcz spala się po 30 minutach ćwiczeń na odpowiednim tętnie, czyli wg mnie lepiej ćwiczyć rzadziej i długo niż często i krótko
Szacuny
0
Napisanych postów
127
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6124
Mam zamiar zrobić sobie redukcję z powodu otłuszczonego brzucha i klaty. Czy gdy później przerzucę się na masowanie to otłuszczenie może ponownie powrócić ?
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
188
Mam problem, a mianowicie przy wyciskaniu na ławeczce prostej lub skośnej, podczas ostatnich powtórzeń wyginam się strasznie w łuk. To raczej utrudnia mi dokończenie serii niż ułatwia, a czuje, że bez tego wygięcia zrobił bym serie bez problemu. Nie wiem w czym tkwi błąd ale pod koniec aż czuje skurcze w nogach i na pośladach... Co mam z tym zrobić? jedyna opcja to zmniejszyć ciężar?
Szacuny
9
Napisanych postów
180
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4414
Chcę sobie kupić atlas albo ławeczkę z gryfem łamanym,hantlami i dodatkowymi obciązeniami.Co wybrać w moim przypadku?
Czy na modlitewniku trzeba ćwiczyć gryfem łamanym czy wystarczy zwykły?
Szacuny
1
Napisanych postów
2934
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25646
łamany odciąża nadgarstki
A ja mam pytanie:
Trenuję FBW + Dynamika, zacząłem od bardzo małych ciężarów, ponieważ jak wiadomo są to trudne ćwiczenia i tu mam pytanie mając ciągle progresje ile byście nim ćwiczyli? Dodam że pragnę jak najdłużej bo bardzo mi odpowiada. Czy po jakimś dłuższym oksresie czasu mogę go tylko edytować niż zmieniać na kompletnie inny?